Parijs

parijs Zin in een vakantie naar Parijs of een andere bestemming? Surf snel naar www.gaytravel.be

Parijs staat vast gebeiteld in de top drie van homo-citytrips in Europa en in ontegensprekelijk de mooiste bestemming! Als je bedenkt hoeveel prachtige Europese steden hun schoonheid verloren tijdens WOII, dan mag Parijs met recht en rede een schat en een mirakel genoemd worden.

Zelfs als zou je maandenlang in Parijs verblijven, dan nog zou je er elke dag nieuwe mooie en interessante plekjes vinden. Volg gewoon je nieuwsgierigheid en hou je ogen goed open. Wandel rond en durf eens af te wijken van de platgetreden paden van je reisplannetje.

Kom je naar Parijs en wil je niet enkel de binnenkant van het Louvre zien, probeer dan om de maand augustus te vermijden. Heel veel Parijzenaars nemen een (lange) vakantie tijdens augustus en sommige bedrijven sluiten zelfs helemaal. In het Parijse homomilieu zijn de meest populaire homoclubs en bars leeg of zelfs gesloten tijdens augustus.

Het homohart van Parijs ligt in de Marais, een oude buurt in het 4de arrondissement van Parijs, met schattige, nauwe straten die al eeuwenlang gebruikt worden door homo’s om er te flaneren. Je vindt er dozijnen en dozijnen aan homobars, -cafées, en -winkels, naast heel veel holebi-vriendelijke restaurants, waardoor je zou kunnen denken op een homoplaneet te zitten.

Homo-Parijzenaars zijn echter een beetje moeilijk wanneer het gaat over flirten. Wanneer je té duidelijk maakt dat je één van hen wel ziet zitten, dan denken ze al gauw dat je té gemakkelijk en té wanhopig voor hen bent. Maak dus je wensen op een ingetogen manier duidelijk, en neem de aangeboren onbeleefdheid van de Parijse homo’s niet persoonlijk!

Parijse homo’s doen graag alles in groep, en dat is ook dé manier waarop jij Parijs zou moeten bezoeken: samen met je vrienden… en je beleeft er zeker een leuke tijd! Parijs heeft trouwens naast een uitdagend homomilieu nog veel meer te bieden: het is dé stad om de mode van het volgende seizoen aan te schaffen, je kan er cultuur opsnuiven tot je high bent en de romantiek viert er altijd en overal hoogtij!

Zin in een vakantie naar Parijs of een andere bestemming? Surf snel naar www.gaytravel.be

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 26 juni 2012 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.