Over Gayworld.be

Gayworld.be is de “Queer Mother” van de holebi-sites in Vlaanderen. Dagelijks bereiken we via www.gayworld.be een trendy doelgroep die openstaat voor nieuwigheden, plezier en cultuur. Ons redactieteam brengt elke dag een mix van actuele berichten en lifestyle… en dit al sinds 2001 in alle onafhankelijkheid.

Contacteer onze redactie
Een tip voor onze redactie? Reageren op een artikel? Een voorstel tot samenwerking? Contacteer onze redactie via e-mail : redactie@gayworld.be. We proberen uw vraag binnen de 24 uur te beantwoorden. Persdossiers worden bij voorkeur per post ontvangen : Gayworld.be, Koningin Elisabethlaan 2, 8000 Brugge.

Adverteren op Gayworld.be
Wenst u uw bedrijf of merk te promoten via de website en de e-mail nieuwsbrief van Gayworld.be? Stuur dan een berichtje naar olivier@gayworld.be. We contacteren u zo snel mogelijk met een voorstel.

Hoe kan ik me uitschrijven van de nieuwsbrief ?
Als je de e-mailnieuwsbrief van Gayworld.be niet langer wil ontvangen, kan je het abonnement op elk ogenblik stopzetten. Onderaan elke e-mailnieuwsbrief vind je een uitschrijflink. Als je deze aanklikt, wordt je e-mailadres uit ons abonneebestand geschrapt.

Is Gayworld.be onafhankelijk ?
Ja! Deze website is niet gebonden aan een holebi-vereniging of andere organisatie. Er is wel een goede verstandhouding met organisaties als de Holebifederatie, Sensoa, Holebifoon, enz. De website krijgt geen subsidies en moet het dus rooien met de inkomsten van reclame. Ook tegenover adverteerders nemen we een neutraal standpunt in.

Kan ik linken naar Gayworld.be ?
Tuurlijk dat! Als je dat wil, bezorgen we jou een mooie banner om op je website of blog te plaatsen. Stuur ons een mailtje en we brengen dit in orde.