Zilton lente- en zomercollectie 2011

ZILTON_PRESS_4Kernwoorden van de nieuwe Zilton-collectie voor de lente en zomer van 2011 zijn kwaliteit en moderniteit. Het merk biedt een volledige heren-garderobe die deze keer uitgebreid wordt met een serie items in jersey, gaande van t-shirts met bedrukkingen of logo-applicaties tot polo’s in piqué. Behalve onberispelijke afwerking en comfortabele fittings zet Zilton voor deze zomer ook in op kleur : grijzen, blauw- en aardetinten voeren de boventoon en worden aangevuld met felle kleuren, wat voor een energiek, levendig beeld zorgt.

Bij de hemden bijvoorbeeld is er keuze tussen een waaier aan basistinten maar er zijn ook frisse, preppy kleurtjes zoals felgroen, hoogblauw of rood-roze. Verder in dit segment biedt Zilton speelse liberty-motieven, eenvoudige graphics, grote ruiten en micro-dessins aan (fijne streepjes, mini-ruitjes, …)

Ook het tricot is één grote kleurenweelde, gaande van pastels tot bijna fluo. Keuze te over: er zijn multi-colour strepen, subtiele jacquardmotieven of breigoed met patches op de mouwen, vastgezet met een handsteek.

ZILTON_PRESS_4Zilton heeft verder twee- of drieknoopsblazers, in lichte katoen of in katoen met een ingeweven metaaldraad, wat voor een nonchalant kreukeffect zorgt. Over het algemeen zijn de pasvormen jong en fitted, en vooral aan details is nog meer aandacht besteed. Zo zijn alle blazers gevoerd met contrasterende, speelse motiefstoffen of hebben ze flashy pipings in fellere kleuren. Een model in krijtstreepstof heeft dan weer binnenin een handgezette finishing.

Ook in de afdeling broeken is er nog intensiever gewerkt op details en krijgen katoenen een verrassende denim-washing en –behandeling mee, waardoor ze een subtiele, mannelijke ‘damaged look’ krijgen. De denim-looks variëren deze keer van formeel tot vintage, dankzij de verschillende wassingen. Voor het zomerseizoen zijn er vanzelfsprekend een serie bermuda’s en shorts, zowel uni (pastels maar ook felle tinten) als met ruitmotieven.

Behalve caps zijn er qua accessoires ook veelkleurige sjaals die uit drie lagen gewassen stof bestaan, wat een casual en toch geraffineerde touch geeft.

Meer info op www.zilton.be

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 05 februari 2011 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.