Wild en licht

wild-in-de-keukenTijdens het wildseizoen breiden supermarkten en slagers hun aanbod uit met eend, everzwijn, hert en andere wildsoorten. Hét moment om te genieten van een smakelijk wildgerecht. Maar hoe begin je eraan? Wild heeft de reputatie om moeilijk te bereiden en zwaar te zijn. Dit boek bewijst het tegendeel: geen helse zoektocht naar ingrediënten, uren marineren, complexe combinaties maar lichte gerechten die voor iedereen haalbaar zijn!

Vijf jonge koks uit vijf provincies tonen je stap voor stap hoe je wild best kunt bereiden. Wild in de keuken bevat vijftig originele en gezonde recepten om in je keuken uit te proberen. Ideaal om samen te koken op lange herfst- en winteravonden. Verleg je grenzen met dit verrassende wildkookboek. Just go wild!

Dirk Van Steen heeft tal van internationale topkeukens mogen proeven. Vandaar komt zijn liefde voor een eenvoudige maar smakelijke combinatie van eerlijke producten van eigen bodem. Johan Vanbecelaere heeft na zijn opleiding aan de hotelschool “Ter Duinen” gekozen voor een loopbaan als fotograaf en zet reeds 20 jaar zijn stempel op tal van publicaties.

Wild in de keuken door Dirk Van Steen en Johan Vanbecelaere
Davidsfonds Uitgeverij, €22,50, ISBN 978-90-5826-826-6

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 11 november 2011 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.