Vis voor alle seizoenen – Bart Desmidt

vis-voor-alle-seizoenenOnze Noordzee zit vol lekkers. Vis, schaal- en schelpdieren, vers bereid kun je er alle kanten mee uit. Toch zijn onze noordzeevissen nog te weinig bekend. Sterrenchef Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus toont in dit boek hoe je die noordzeevis eenvoudig, volgens de seizoenen kan bereiden.

Wil je zien hoe Bart Desmidt, samen met de leerlingen van de Hotel- en Toerismeschool Spermalie het gerecht klaarmaakt? Kijk dan naar het kookprogramma Vispa op de dvd’s in dit boek.

In Vispa zie je ook hoe onze vissers vis van topkwaliteit vangen en dat op een duurzame en milieuvriendelijke manier doen. Met wat creativiteit is van het meest bescheiden stukje vis, iets origineels, lekkers en feestelijks te maken! Bij het boek krijg je ook 2 DVD’s.

“Vis voor alle seizoenen” door Bart Desmidt is uitgegeven bij Roularta Books en kost € 11,95.

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 11 november 2010 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.