Vier de lente met een Koninklijke koekjesdoos

royal-thin-delacreHuis Delacre, huldigt al jarenlang blijde gebeurtenissen in de Koninklijke familie met de uitgave van een bijzondere koekjestrommel, een Koninklijke doos, in beperkte oplage. Om het begin van de lente te vieren, wanneer ook de Koninklijke Serres van Laken opengaan voor het publiek, beeldt Delacre koning Albert en koningin Paola af in een omgeving vol lentegroen. Deze prachtige trommel met elegante moulures en bloemmotieven krijgt nog meer uitstraling door zijn vergulde versiering. De bijzonder geslaagde foto van het Koninklijke paar is van de hand van topfotograaf Christian Lambiotte.

Delacre gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor zijn recepten. Zo heeft de gevierde koekjesfabrikant een Koninklijk assortiment samengesteld met keuze uit droge koekjes en koekjes met een laagje heerlijke Belgische chocolade: Cigarettes Russes, Biarritz, Marquisettes, Délichoc, Suprêmes, Brazil, Cœur blanc, Caracas en Nordica.

De nieuwe Koninklijke doos van Delacre is beschikbaar in beperkte editie vanaf april 2012, samenvallend met de opening van de Koninklijke Serres van Laken. Een gedroomde gelegenheid om daar samen met familie en vrienden van deze koekjes te genieten.

Bezoek de unieke Delacre-winkel om de talrijke patisseriekoekjes van het huis te ontdekken, in Oud Korenhuis 27 in hartje Brussel. Een chef-patissier laat bezoekers er op twee passen van de Grote Markt delen in zijn fijne kunst en presenteert ook onuitgegeven koekjes voor wie wil proeven. Je ontdekt er eveneens een rijke verzameling trommels in beperkte editie die hebben bijgedragen tot de reputatie van een van de oudste Belgische merken.

Aanbevolen verkoopprijs: 7.99 euro.
Beschikbaar in alle grote ketens vanaf begin april 2012.

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 02 april 2012 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.