Nieuwe robotstofzuiger van Philips

philips-homerunEr zijn aangenamere dingen in het leven dan het huishouden. Na een drukke dag op het werk brengen we onze ‘vrije’ tijd vaak door met opruimen en schoonmaken zodat ons huis er netjes uitziet. Om ervoor te zorgen dat je meer tijd hebt om van je woning te genieten in plaats van vloeren schoon te maken, brengt Philips de HomeRun uit, een nieuwe robotstofzuiger die volledig autonoom alle vloeren schoonmaakt wanneer dat jou het beste uitkomt, zelfs wanneer je niet thuis bent!

De Philips HomeRun is uitgerust met een camera en intelligente navigatie- en mapping-technologie om systematisch over je vloeren, maar rond je kostbare voorwerpen te glijden. Hij gaat daarbij niet willekeurig tewerk, maar gaat nauwkeurig van links naar rechts en zuigt op zijn doortocht vuil en stof op. Omdat de HomeRun de vloer in kaart brengt, weet hij precies waar elk meubelstuk staat en blijft geen plekje onopgemerkt. Je kunt de robot ook zo programmeren dat hij stofzuigt terwijl je er niet bent zodat je vloer er kraaknet bij ligt als je thuiskomt.

Je moet niet bang zijn dat deze kleine genie je waardevolle bezittingen zou beschadigen. De HomeRun beschikt namelijk over 20 sensoren die objecten detecteren en vermijden dat de stofzuiger er tegenaan botst: hij komt er zo dicht mogelijk bij zonder ze aan te raken. Je hebt een meubelstuk verplaatst? Geen nood, bij elke schoonmaakbeurt doet de HomeRun een nieuwe mapping van de kamer. Bovendien zorgen sensoren aan de onderkant ervoor dat de HomeRun niet van de trap valt.

Van alle robotstofzuigers biedt de Philips HomeRun de hoogste autonomie. De lithium-ionbatterij met hoog vermogen kan grote oppervlakken moeiteloos aan, en is voldoende krachtig voor tapijten met een poolhoogte tot 20 mm. Als de batterij tijdens een schoonmaakbeurt leeg raakt, keert de HomeRun naar zijn basis terug om op te laden, waarna hij opnieuw begint te stofzuigen daar waar hij gestopt was. De robotstofzuiger van Philips heeft een strakke, verzorgde en compacte vormgeving, waardoor hij overal bij kan, zelfs in hoeken en onder meubels. De HomeRun ruimt zichzelf ook op: als zijn taak erop zit, keert hij naar zijn basis terug voor een oplaadbeurt, zodat hij opnieuw gebruiksklaar is.

Met zijn intelligente technologie en unieke kenmerken maakt de nieuwe Philips HomeRun het leven een stuk makkelijker, schoner en aangenamer. Zodat jij meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is.

Aanbevolen verkoopprijs: € 599,99

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 29 maart 2011 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : ,

1 reactie to “Nieuwe robotstofzuiger van Philips”

 1. Feli Hernandez 3 april 2011 at 13:21 Permalink

  Hallo,
  Mooi artikel maar enkel bedoeld als reclame! Dit toestel is nog niet op de markt. Ikzelf heb een Cleanmate. Mijn vriend heeft nog een ander merk maar duurder merk. Zijn mening is dat al die technologie in die dure robots eigenlijk overbodig is. Mijn Cleanmate stofzuigt even goed als die dure apparaten en kost slechts 179 Euro. Als je me niet gelooft kijk maar op http://www.cleanmate.info Ik ben zeer tevreden van mijn betaalbare robot stofzuiger.

  Groetjes,

  Feli


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.