Mayonaise zonder schuldgevoel

ww-mayoMet haar nieuwe Mayo Saus komt Weight Watchers met een gloednieuwe productcategorie. Een evenwichtig alternatief dat toch de lekkere, volle smaak van een gewone mayonaise heeft. En bovendien 100% aangepast aan de smaak van de Belgen! Een must have voor alle mayo liefhebbers! “Weight Watchers. Bewust eten, lekker leven!”

Speciaal voor alle mayo liefhebbers die kiezen voor een gezondere levensstijl maar toch willen genieten van lekker eten, lanceert Weight Watchers haar nieuwe Mayo Saus. De Mayo Saus biedt een ideaal evenwichtig alternatief die toch een lekkere, volle smaak heeft. Bye bye schuldgevoel! Bovendien werd er gekozen voor natuurlijke ingrediënten zoals koolzaadolie dat bekend staat om haar goede vetzuursamenstelling. De Weight Watchers Mayo Saus smaakt uitstekend bij tal van vlees- en visgerechten, maar ook bij een knapperig slaatje, een sandwich of een barbecue. Ideaal nu de lente eraan komt!

Zoals steeds, besteedt Weight Watchers de nodige aandacht aan het gebruiksgemak van haar producten. De nieuwe Mayo Saus zit in een knijpfles van 500ml, waarmee je gemakkelijk kunt doseren. Bijzonder praktisch, of je nu met of zonder het ProPoints®1 plan werkt! Bovendien is deze knijpfles opvallend hygiënischer dan een traditionele bokaal.

Weight Watchers. Bewust eten, lekker leven!
Verantwoord genieten? Het Kan! Weight Watchers biedt meer dan 80 producten met de ideale combinatie tussen een gezonde samenstelling en een lekkere smaak. Dit aanbod gaat al van volkorenbrood, charcuterie, kazen, kant-en-klare-maaltijden, soepen over yoghurt, koekjes en desserts. Met haar nieuwe Mayo Saus komt Weight Watchers nu dus opnieuw met een nieuwe productcategorie. Verrassend veel variatie voor iedereen die graag geniet van lekker eten en een gezonde levensstijl, ook voor zij die niet specifiek wensen af te slanken!

Weight Watchers Mayo Saus (knijpfles 500 ml). Aanbevolen verkoopprijs: 2,89€ Verkrijgbaar bij Carrefour, Delhaize en Intermarché. Vanaf mei ook verkrijgbaar bij Cora en Match.

Voor meer informatie over Weight Watchers kunt u terecht op www.weightwatchers-in-de-winkel.be

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 08 april 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.