Koken met je eigen kruiden

greendeliciousNa het succesvolle “Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst” dient Natascha Boudewijn in “Greendelicious Kruiden” nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht.

Ook beginnende tuinierders zullen door dit lees- én kijkboek geïnspireerd raken! Want kruiden kweken kan overal: in de tuin of op het balkon. Het zijn de grote smaakmakers op je bord. Wat te denken van een dauphinois van aardpeer en tijm of een taartje van courgette en citroenverbena?

Natascha Boudewijn is de bedenker van “Greendelicious”. Zij zaait, oogst, bedenkt recepten, kookt, stylt en fotografeert. Op haar blog, social media en in haar boeken spoort zij haar lezers aan meer te leven volgens het ritme van de seizoenen.

Greendelicous door Natascha Boudewijn
Gottmer Uitgevers Groep BV, €18,95, ISBN 978 90-230-1392-1

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 30 november 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.