Goesting in Vlaanderen

goesting-in-vlaanderenNiets zo Vlaams als hamrolletjes met witlof, paling in ’t groen, een frisse pint bier of een lekker stuk chocolade. Stuk voor stuk typische gerechten en producten van bij ons. Ook al ondergaat de Vlaamse keuken al heel lang invloeden uit de hele wereld, we blijven de producten uit de eigen regio koesteren.

Van de appelteelt in Haspengouw tot de hoppescheuten in de regio van Poperinge: aan de hand van een veertigtal producten reis je door Vlaanderen en maak je meteen kennis met de rijkdom van onze (streek)gastronomie. Ontdek de achtergrond en geschiedenis van typisch Vlaamse producten, maar vooral hoe ze gebruikt worden in de keuken, in de dagelijkse kost en op de feesttafel. Gerechten en producten met een verhaal dus, rijkelijk opgediend met prachtige foto’s van JAN CRAB. Boordevol smakelijke recepten die je nog meer ‘goesting’ doen krijgen in Vlaanderen.

Goesting in Vlaanderen door Eddie Niesten
Uitgeverij Davidsfonds, €32,50, ISBN 978-90-5826-642-2

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 20 november 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.