Elk seizoen koken als een topchef

het-geheim-van-de-chef.jpgHet is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen.

Gordon laat in dit tweede deel van “Het geheim van de chef” zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.

Het geheim van de chef per seizoen door Gordon Ramsay
Kosmos Uitgevers, €14,95, ISBN 978-90-215-5417-4 (VBK)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 03 september 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.