Cucu, de ondeugende praline

cucuZe bestaat nog maar pas maar heeft al een ruim publiek weten te bereiken: Cucu. Deze siamese praline die je uitdaagt, valt in de smaak door haar grappige en soms ondeugende inhoud. Het speelse chocolaatje is al beschikbaar in alle Delitraiteur- en White Nightwinkels, evenals verschillende Louis Delhaize en Carrefour Express-vestigingen, maar nu ook in een honderdtal nieuwe vestigingen – voornamelijk bio-winkels – die de “twin praline”  in hun assortiment aanbieden. En om verliefde koppeltjes ook te verwennen, hebben de bedenkers van Cucu zelfs een licht ondeugende versie ontworpen, enkel te koop via de webshop.

Enkele dagen voor Kerstmis deed Cucu haar gulzige intrede in het land van het surrealisme en de zelfspot. Haar enige ambitie ? De consument, koppels, familieleden, vrienden of zelfs collega’s op het werk, op een smakelijke manier aan het lachen brengen. Het chocolaatje kende snel succes, enkele weken later mag het al rekenen op een 200-tal verkooppunten die de surrealistische praline in België aanbieden.

Cucu, de Valentijnversie: om te verleiden of te doen blozen

Cucu wil in de eerste plaats wat humor brengen in het dagdagelijkse leven. Veel consumenten beschouwden haar echter ook vrij snel als een ideale zoetigheid voor een intiem moment voor verliefde koppeltjes. “Daarom hebben wij ook beslist om een licht ondeugende versie op de markt te brengen, evenwel zonder de consumenten te willen choqueren”, verduidelijkt haar bedenker Jean-Michel Maertens. Zijn of haar geliefde opnieuw trachten te verleiden, hem of haar enkel met woorden doen blozen, of een ondeugende droom vertellen zijn een aantal voorbeelden van uitdagingen die in de online verkochte “Valentine pack” te vinden zijn. (Valentine pack 8 Cucus voor 12 €, leveringskosten niet inbegrepen).

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 11 februari 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.