3 nieuwe Disney-films op DVD en Blu-ray

beverly-hills-chihuahuaBeverly Hills Chihuaha

Chloe is de Paris Hilton onder de chihuahuas. Elke dag staat haar agenda gevuld met afspraken bij de kapper, schoonheidsspecialisten en modehuizen. Haar baasje ‘tante Viv’ is de baas van een groot cosmeticabedrijf en is daarmee erg rijk geworden. Wanneer ze op zakenreis vertrekt, vertrouwt ze haar hartendief Cloe toe aan haar nichtje Rachel. Ze neemt het beestje mee op reis naar Mexico met haar vriendinnen, maar de drukte wordt Cloe al snel teveel en ze glipt weg. In de straten van Mexico raakt ze echter helemaal verdwaald en moet ze beroep doen op een bende honden, waaronder de duitse herder Delgado, om haar weg naar huis terug te vinden.

Gelukkig is Papi er ook nog, de andere chihuahua die helemaal weg is van Chloe. Hij zet koers naar het zuiden om samen met zijn baasje en Rachel Chloe te vinden en haar terug te brengen naar haar luxueuze leventje in Beverly Hills.

Jamie Lee Curtis vertolkt met de nodige glitter en glamour de stinkend rijke zakenvrouw Viv. Haar nichtje Rachel wordt vertolkt door Piper Perabo, die we nog kennen van haar rol als wild barmeisje uit ‘Coyote Ugly’. De stemmen van Cloe, Papi en Delgado werden ingesproken door respectievelijk Drew Barrymore, George Lopéz en Andy Garcia.

Beverly Hills Chihuahua is een grappige en meeslepende film vol honden, diamanten en avontuur, die jong en oud kan bekoren!

race-to-witch-mountainRace to Witch Mountain

In het drukke stadsleven van Las Vegas heeft Jack Bruno het moeilijk om op het juiste pad te blijven. Wanneer de twee buitenaardse tieners Sara en Seth in zijn taxi opduiken, is dit het begin van een groot avontuur dat zal hem leiden naar Witch Mountain.

De tieners zijn door hun ouders naar de aarde gestuurd om uit te zoeken of ze op de aarde kunnen leven, nu hun planeet met uitsterven is bedreigd. Het leger van de planeet prefereert echter de aarde over te nemen.

Met behulp van UFO-expert Dr. Alex Friedman gaan Jack, Sara en Seth op zoek naar het verloren ruimteschip van de twee tieners. Het team wordt echter op de hielen gezeten door een aliënjager en een overheidsorganisatie die het slecht voor heeft met de kinderen. Daar bovenop dringt de tijd om het ruimteschip terug te vinden en terug naar hun planeet te vertrekken. Zullen Sara en Seth op tijd zijn om hun leven en dat van Jack en Alex te redden?

Heel wat adembenemende achtervolgingen, onverwachte plotwendigen en vele special effects maken van deze film een krachtige, spannende film voor jong en oud.

Deze film is de tweede remake van de holebi-film “Escape to Witch Mountain” uit 1975.

jonas-brotherJonas Brothers The Concert Experience Extended Movie

Kom alles te weten over de Jonas Brothers! Deze film is een paspoort voor een blik achter de schermen tijdens het concert van Kevin, Joe en Nick. Ook de populaire artiesten Demi Lovato en Taylor Swift maken hun opwachting! Ontdek ook de 3D Blu-ray met bonusmateriaal en nooit eerder vertoonde optredens.

De Jonas Brothers bestaan uit Kevin, Joe en Nick en werden in 2007 ontdekt als gaststerren in de Disneyserie Hannah Montana. Nu kennen ze een internationaal succes.

Na drie albums, een film en verschillende tournees in de Verenigde Staten, stellen de broertjes ‘Jonas Brothers – The Concert Experience’ voor. Deze docu-film verzamelt recente interviews, concertbeelden en het leven achter de schermen. Kortom: de sterke momenten van de toer uit 2008. Bekijk de droom van de Jonas Brothers met de hele familie.`

Deze films zijn te koop op DVD en 3D Blu-ray Combo Pack vanaf 9 september 2009.

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.