4VOO Business treatment voor mannen

4vooEen gezonde huid en een energieke look in een mum van tijd; aangepast aan de noden en het drukke professionele leven van elke man? Het kan!

De “4VOO Business treatment” (uitspraak “for vous”) is een ideale break voor de man met een goed gevulde agenda. Deze aangepaste anti-stress behandeling (30 minuten ontspannen) geeft hem in “NO-TIME” een fysieke en mentale opkikker. Mooi meegenomen is een energieke en gezonde huid. De “Business treatment” bekoort elke hedendaagse man.

Men’s skin care centra: Snel en efficiënt, de nieuwste trend!
In een aantal gerenommeerde mannensalons kan hij zelfs zonder afspraak binnenwandelen tijdens de middagpauze of voor/na het werk voor een supersnelle “touch up” behandeling. Kleine ongemakken zoals rokershuid, wallen en kringen, vermoeidheidstekenen, vale, doffe, ongezonde en bleke huid, nefaste gevolgen van een jet- lag zijn in 10 minuten verleden tijd. Deze krachtige en korte mannenverzorging geeft de huid een energieboost, een sportieve, gezonde en mannelijke look en brengt de huid terug in balans. Geen loze reclamebeloftes, maar onmiddellijk zichtbaar en duurzaam resultaat.
Time is money! Wil hij zijn afspraak perfect timen kan hij in een aantal centra 24/24u online in de agenda van de skincoaches reserveren.

4VOO Skincoach: Dé specialist in mannenverzorging
De skincoaches kennen als geen ander de behoeftes van de mannenhuid. Met de nodige wetenschappelijke kennis passen deze specialisten de vereiste technieken en innovaties toe die de mannenhuid nodig heeft. De behandelingen worden steeds individueel aangepast zijn persoonlijke levensstijl en de producten bevatten enkel ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit.

Menevents: Don’t be the last to know!
De men’s skin care centra zijn regelmatige partner op allerlei evenementen voor mannen. Evenementen en speciale acties worden op de website aangekondigd. www.4VOO.eu

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 20 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.