Vriend is eigenlijk lesbische vriendin

82474331Een Schotse vrouw uit Glasgow is dubbel bedrogen door haar geliefde. Niet alleen bleek haar partner er andere seksuele relaties op na te houden, haar ‘vriendje’ bleek ook eigenlijk haar vriendinnetje.

Nicole Lindsay is de schok nog maar nauwelijks te boven. De vrouw, moeder van twee jonge kinderen, geloofde jarenlang een relatie met Lee, een man, te hebben. ‘Lee’ bleek in het echt eigenlijk Samantha Brooks te zijn, een lesbische vrouw die al vaker haar partners voorloog om ze het bed in te krijgen.

Brooks had haar leugen goed voorbereid. Telkens als zij en Lindsay het bed deelden, gebruikte ze een houten toiletrolhouder waarover ze een condoom schoof. Ook verklaarde ze zich ongemakkelijk te voelen om naakt voor iemand anders te verschijnen. Het vrijen gebeurde dan ook altijd in het pikkedonker.

Lindsay rook evenmin onraad toen ‘Lee’ voor achttien maanden de cel in moest. Naar eigen zeggen voor het mishandelen van een pedofiel. Maar in realiteit voor het misbruiken van een 14-jarig meisje.

Geen baardgroei
Eenmaal weer uit de cel, planden de twee tortelduifjes snel te gaan trouwen. Bij Lindsays familie groeide echter de achterdocht jegens deze ‘man’ zonder baardgroei of adamsappel. Lindsay zelf zag nog steeds geen vuiltje aan de lucht.

De bal ging pas aan het rollen toen ‘Lee’ plots gearresteerd werd voor het seksueel misbruiken van een vrouw. De agenten die haar meenamen, wisten Lindsay te melden dat haar vriend in feite een lesbische zedendelinquent was. Op dat moment stortte Lindsays wereld in elkaar. “Ik kon maar niet geloven dat Lee geen man was”, aldus de verbouwereerde moeder.

Toen de mist eenmaal een beetje opgetrokken was, besloot Lindsay aangifte tegen haar ex te doen. De politie kon echter niets voor haar doen, waarop de vrouw besloot haar verhaal wereldkundig te maken. “Ik wil voorkomen dat andere onschuldige vrouwen zoals ik, nog slachtoffer kunnen worden van deze persoon. Het was afschuwelijk.”

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 03 oktober 2011 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.