Vermeende homo-vriend van Travolta klapt uit de biecht

john-travoltaDoug Gotterba (62), de vermeende ex-homovriend van acteur John Travolta (58), heeft besloten om na een jarenlange stilte een boekje open te doen over hun zes jaar durende geheime romance. Zo onthult de vroegere piloot in de ‘National Enquirer’ alle sappige geheimen over de de seksuele voorkeuren van de ‘Grease’-ster, zo is te lezen op showbizzsite RadarOnline.

“We leerden elkaar kennen in 1981 toen hij mij een sollicitatiegesprek afnam voor een baan als zijn piloot. Niet veel later werden we geliefden”, aldus de 62-jarige vermeende homovriend van Travolta in de Enquirer.

“Na een romantische vlucht en een gezellig etentje, vroeg hij me of ik zin had in een massage, waar ik uiteraard op inging. Toen ik na een douche in zijn hotelkamer liep, met alleen een handdoek om mijn middel, beval hij me om op het bed te gaan liggen. Hij gaf me een heerlijke massage, maar het veranderde gauw in iets anders!”, onthult de man die – naar eigen zeggen – na die avond zes jaar lang een affaire had met Travolta.

Hartstochtelijk
“John was altijd ontzettend vriendelijk, maar ook enorm hartstochtelijk. Zodra we samen waren, sleepte hij me overal mee naartoe”, gaat Gotterba verder. Hoewel hun laatste ontmoeting al dateert uit 1992, toen de Hollywood-ster al was getrouwd met Kelly Preston, herinnert de piloot het nog als was het gisteren. ‘Hij vroeg me of ik zin had in een romantische strandwandeling.

We babbelden over koetjes en kalfjes tot ik me plots niet meer kon inhouden en hem vroeg: “Zeg eens John, nu je getrouwd bent, wat verkies je, mannen of vrouwen? Hij keek me recht in de ogen en antwoordde me in alle eerlijkheid dat hij nog steeds op mannen viel.”

Ook over hoe Travolta onder de lakens was, doet hij een boekje open. “De seksuele lust van Travolta was onverzadigbaar. Hij was ook altijd in voor een sekstape en kickte op seks met meerdere mannen tegelijk”, besluit hij in de National Enquirer.

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 29 augustus 2012 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.