Transgender betaalt 77.000 euro om op Britney Spears te lijken

kara-heysKody Hays, een man uit de Amerikaanse staat Ohio, heeft zich laten ombouwen tot Britney Spears. De transformatie heeft Kody tot nu toe al 77.000 euro gekost.

Op 15-jarige leeftijd raakte de Amerikaan zwaar depressief. Artsen stelden vast dat hij in het verkeerde lichaam geboren was. Na de diagnose begon Kody met het slikken van vrouwelijke hormonen. Hij ontwikkelde borsten en besloot zich vrouwelijker te kleden. Enkele jaren later onderging hij een veertien uur durende operatie, waarna hij zijn naam veranderde in Kara.

Onopzettelijk
“Het was oorspronkelijk niet de bedoeling om op Britney te lijken, maar ik vind het een mooi compliment als mensen zeggen dat ik iets weg heb van Britney Spears”, vertelt Kara. “Britney hielp me door mijn depressie. Door te dansen op haar muziek voelde ik me beter en verloor ik enkele kilo’s.”

Kaal geschoren
Daarom besloot Kara verder te laten sleutelen aan haar lichaam zodat ze nog meer op haar idool zou lijken. Daily News publiceerde enkele foto’s van het eindresultaat. “Britney Spears is in mijn ogen een sterke vrouw. Ze was een grote ster toen ik opgroeide en ik keek enorm naar haar op,” vertelt ze. De Amerikaanse schoor zelfs het hoofd kaal, in navolging van Britney.

Paparazzi
Verder zegt ze ook dat de paparazzi haar vaak voor Britney aanzag toen ze nog in Los Angeles woonde. “Ik werd ooit eens aangezien voor Britney toen ik in 2007 een feest in L.A. verliet. Het was de verjaardag van Kevin Federline (Britney’s toenmalige vriend, nvdr). Toen ik naar buiten stapte, riep de paparazzi: “Is dat Britney?”, waarna ik naar de auto gevolgd werd. Hilarisch!”, aldus Kara.

Kara liet weten dat ze nu erg gelukkig is met wie ze is. “Of misschien laat ik mezelf wel ombouwen tot Justin Bieber. Nee hoor, dat meen ik niet!”, grapte ze nog.

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.