Tiende editie van Studio 54 in het Sportpaleis

studio-54-sportpaleis-antwerpenToen in het najaar van 2001 het idee rees om het succesvolle concept “Studio 54″ naar het grote Sportpaleis te brengen, hadden slechts enkel optimisten een goed oog in het slagen van het concept. En het zijn alle andere die ongelijk kregen. Want dit jaar mag “Studio 54″ voor het 10de jaar op rij het grote Sportpaleis van Antwerpen voor een nacht omvormen tot het grootste discofeest van de wereld!

De voorbije edities traden grote wereldsterren als Grace Jones, Boney M, The Pointer Sisters, Viola Willis, The Supremes, The Weather Girls, Luv, Sister Sledge, Dolly Dots, The Four Tops, … op tijdens “Studio 54″ in Antwerpen.

En voor dit jaar beloven de organisatoren een nòg groter, nòg beter en nòg leuker evenement! Zo wordt ook buiten de muren van het Sportpaleis de 10de verjaardag in de kijker gezet. Sinds deze week rijdt in Antwerpen namelijk een “Studio 54″ tram door de straten. Maar ook grote merken linken zich graag aan het disco-event van het jaar. Zo verkoopt Belgacom een exclusieve Samsung Galaxy Tablet 10.1 v en een Samsung Galaxy S II aan. En dit jaar brengt Sony Music ook een nieuwe “Studio 54″-compilatie uit. Op de 5 CDʼs uit deze box zullen de allerbeste discohits allertijden verzameld worden. Deze exclusieve compilatie zal vanaf augustus 2011 in de winkels liggen.

Maar ook de avond zelf wordt deze tiende verjaardag in stijl gevierd. Zo worden heel wat BVʼs uitgenodigd voor een exclusief galadiner waarna zij in stijl naar het Sportpaleis zullen gebracht worden voor het gebruikelijke ʻRed Carpetʼ-moment, om zich daarna te laten onderdompelen in de glitter en glamour van “Studio 54 @ Sportpaleis”. Maar niet enkel de bekende medemensen worden dit jaar extra in de watten gelegd. De organisatie is namelijk nog heel wat van plan om partners en trouwe bezoekers te laten delen in wat het grootste feest van het jaar zal worden.

Praktische informatie : 17 september 2011 vanaf 21 uur in het Sportplaleis van Antwerpen. Let op de dresscode : glitter & glamour, géén jeans! Info en tickets via www.studio54antwerp.be.

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 22 mei 2011 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.