Philips annuleert penislamp

penislampPhilips heeft een gepland onderzoek naar het verhogen van seksuele opwinding door led-verlichting geannuleerd.

De onderzoeksafdeling van het elektronicabedrijf uit Eindhoven had voor voorjaar 2010 een proef gepland om via led-verlichting seksuele opwinding bij mannen te verhogen. De lampjes zouden de doorbloeding van de penis kunnen verbeteren.

Philips is actief op het gebied van gezondheidszorg en consumentenelektronica. Eerder al onthulde Philips een intiem masssageapparaat. Bovendien zet de verlichtingsdivisie van het bedrijf flink in op de ontwikkeling van led-lampen.

Het onderzoek naar led-licht en seksuele opwinding blijkt echter niet bij Philips te passen. De geplande test is door het bedrijf afgeblazen, zo meldt het Brabants Dagblad.

Reactie Philips
Een woordvoerder van Philips noemt het plan van de eigen onderzoeksafdeling “wel heel enthousiast”. Volgens de zegsman is de test geannuleerd omdat het niet het soort onderzoek is waar Philips zich mee wil bezig houden.

(bron: z24.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 15 april 2010 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , ,

1 reactie to “Philips annuleert penislamp”

 1. Hans-Karel 19 april 2010 at 15:32 Permalink

  Nogal wat Vlaamse mannen bezetten een warme plek in mijn brein, ergo in mijn Gevoel & Verstand – alles een gevolg van 4 jaren schoolgaan NHIBS in Antwerpen 1964-1968.
  Dat besef stemt me weemoedig. En dát is volledig prima!
  Ik herinner me het antwoord op een quizvraag [De Slimste Mens] over waar in de beginjaren van dit millennium aan gedokterd werd: Een bom met gas [Afghanstan, Irak?] dat prompt het homoseksuele in de ‘tegenstanders’ de boventoon laat voeren – ja, heus!
  Dát, zó iets is ‘lachen’ geblazen.
  Zo ook mijn reactie op die Philips-kroonluchter van LED-lampen die seksuele opwinding bij mannen zou verhogen. Ik geef er de relativering van ‘Eén April-grap’ aan.
  Morgen vangt mijn 70e levensjaar aan. Bestáát het ‘Recht’ op een verjaardagscadeau eigenleijk al? Zo ja, alsjebliéft, bestaat er één Vlaamse man die me uitnodigt met hem te mogen slapen\’ ?!” Dag, H-K


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.