Meisje verkleedt zich als jongen en ontmaagt vriendin

justine-mcnallyDe 18-jarige Justine McNally uit het Schotse Glasgow leidde haar Londense tienervriendinnetje 3,5 jaar lang om de tuin door zich voor te doen als een jongen. Haar doel: haar slachtoffer het bed inkrijgen en ontmaagden. En het lukte deels, maar McNally werd veroordeeld tot drie jaar cel voor haar, volgens de rechter, ‘zelfzuchtige en harteloze’ bedrog.

McNally biechtte voor de rechtbank zes gevallen van seksuele aanranding op. Ze had geveinsd een goth-jongen met de naam Scott te zijn en haar toevlucht tot een seksspeeltje dat ze rond haar middel bond.

De twee tienermeisjes hadden alleen in het donker seks zodat de toen 17-jarige McNally erin slaagde haar toen 16-jarige slachtoffer tijdens drie ontmoetingen te misleiden. McNally beloofde het meisje, dat ook dacht haar maagdelijkheid aan McNally te hebben geschonken, dat ze met haar zou trouwen en dat ze samen kinderen zouden krijgen.

De twee werden vrienden via een online videospel toen ze respectievelijk 13 en 12 waren. In de 3,5 jaar dat ze elkaar goed kenden, kwam ook seks ter sprake. In maart 2011 kreeg McNally haar vriendin zover dat ze haar eindelijk zou mogen komen opzoeken in Londen. Bij hun eerste ontmoeting werd het meteen fysiek.

Het bedrog kwam uit toen de vriendin van de moeder van het slachtoffer – bij wie McNally logeerde in Londen – de dildo in de rugzak van McNally vond.

De rechter was streng: “Zij had haar eerste seksuele ervaring met u en u maakte zo zwaar misbruik van haar vertrouwen dat ze het nu moeilijk heeft nog iemand te vertrouwen.” Hij hield weinig rekening met de lastige jeugd van McNally en veroordeelde haar tot drie jaar cel, waarvan ze de helft zal moeten uitzitten. Ze mag geen contact hebben met haar slachtoffer en diens moeder en ze komt levenslang op de lijst van seksdelinquenten te staan.

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 23 maart 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.