Masturbatiebar voor vrouwen opent deuren

love-joulJapanse vrouwen die het zat zijn om lastig gevallen te worden in een bar, kunnen bij Love Joule in het plaatsje Shibuya terecht. De eerste bar in Japan waar vrouwen ongestoord over mannen, liefde, masturbatie en seks kunnen praten. Geen flessen alcohol achter de bar, maar tientallen kleurrijke speeltjes en dildo’s vormen de sfeer in Love Joule.

Volgens de eigenaresse van Love Joule Megumi Nakagawa, is het een liefdes- en seksbar speciaal voor vrouwen. “Klanten kunnen hier op hun gemak over masturbatie praten”, zegt de vrouw tegen Tokyo Reporter. Het is niet de bedoeling dat er daadwerkelijke actie plaatsvindt. Het draait vooral om een plek te creëren voor vrouwen waar ze openlijk over taboerijke onderwerpen kunnen praten. “Voor veel mensen is zelfbevrediging door vrouwen een mysterie en er rust een taboe op. In een doorsnee bar praat je er niet echt over.”

Maar wat verschilt Love Joule dan van een doorsnee bar? Waar normaal de flessen drank achter de bar staan, zijn in Love Joule tientallen verschillende kleurrijke seksspeeltjes -zoals vibrators- uitgestald. De aanwezigheid van de vele sekstoys moet vrouwen op hun gemak stellen, zodat ze seksuele onderwerpen durven aan te kaarten. Het ‘gewone volk’ moet de masturbatiebar nog ontdekken, maar de horecagelegenheid is al wel erg geliefd onder vrouwen uit de seks- en porno-industrie.

Vrijgezelle mannen verboden
Mannen zijn niet welkom, tenzij ze entree maken met vrouwlief. “Ik kom hier graag omdat het een veilige plek is en ik niet de hele tijd mannen uit de buurt hoef te houden,” zegt een van de bezoekers. “Het is ook fijn om het hier onder het genot van een drankje over seks en jongens te hebben, onderwerpen waar wij vrouwen graag over praten.”

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 03 oktober 2012 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.