Man zonder geslachtsdeel krijgt penis

andrew-wardleEen Engelsman die 39 jaar geleden zonder penis werd geboren, krijgt dit jaar via een operatie alsnog een geslachtsdeel. Artsen zullen met huid, spieren en zenuwen uit zijn eigen arm een penis maken.

“Ik had nooit verwacht dat dit ooit zou gebeuren”, zegt Andrew Wardle tegen The Sun. “En ik kan nog steeds niet geloven dat ik straks een perfect werkende penis heb. Als de operatie succesvol is zal ik eindelijk een normaal leven kunnen leiden.”

De man uit Stalybridge zal komende zomer drie operaties ondergaan. Tijdens de eerste operatie zal met huid, spieren en zenuwen uit zijn arm een penis gemaakt worden. Tijdens de andere operaties zal de penis verbonden worden met de urinebuis en geslachtsklieren. Deze operaties zijn nog nooit eerder uitgevoerd.

Geheim
Wardle heeft als kind zijn handicap, die bij 1 op de 20 miljoen mannen voorkomt, verborgen gehouden voor zijn omgeving. “Ik kon niet plassen in urinoirs of op voetbal of rugby gaan. Het werd gewoon voor me om het geheim te houden.”

Zijn handicap werd een groter probleem toen meisjes hem begonnen te interesseren. Aan sommige vriendinnen vertelde hij eerlijk over zijn handicap, bij anderen gebruikte hij zijn drugsgebruik als smoes. “Door het drugsgebruik had ik het perfecte excuus. Ik vertelde hen dat ik door de drugs geen erectie kon krijgen.” Wardle vertelt in The Sun dat hij het bed deelde met meer dan honderd vrouwen.

Depressief
De aandoening heeft Wardler jarenlang depressief gemaakt. Twee jaar geleden deed hij zelfs een zelfmoordpoging. Nu hij medische hulp krijgt ziet de man sinds lange tijd weer een rooskleurige toekomst voor zich.

(bron: ad.nl

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 23 maart 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.