Man wordt vrouw door haargroeipillen

william-mckeeOm zijn toenemende kaalheid te lijf te gaan, nam de Amerikaan William McKee zijn toevlucht tot pillen die zijn haargroei moesten stimuleren. In plaats van een weelderige haardos kreeg de voormalige ondernemer uit Silicon Valley borsten en brede heupen.

Nadat hij negen maanden aan een stuk de pillen van het merk Propecia had geslikt, raakte de hormonenhuishouding van de 38-jarige man helemaal overhoop. William begon zich in vrouwenkleren te hullen – hoe strakker hoe liever – hij draagt een blonde pruik en overweegt een totale geslachtsverandering. Intussen laat hij zich ook Mandi noemen.

Borstkas van staal
“Ik had een borstkas van staal door het vele trainen in de gym”, doet hij zijn relaas. “Door de pillen werd mijn torso almaar slapper en kreeg ik op den duur borsten. Mijn schouders namen steeds meer vrouwelijke vormen aan en mijn heupen werden steeds breder”.

Huwelijk op de klippen
Toen hij ook vrouwenkleren begon te dragen, kwam er een einde aan het huwelijk van William McKee. “Ik was gedurende tien jaar getrouwd met een fantastische vrouw en heb met haar een zoontje van vijf. Door die pillen is mijn leven echter helemaal veranderd. Ik verloor mijn vrouw en mijn zoontje is zijn vader kwijt”.

Geslachtsverandering
William McKee wil zijn leven opnieuw op de rails krijgen. Hij beseft dat dit zal moeten gebeuren in een vrouwenlichaam en wil nu een complete geslachtsverandering ondergaan.

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 23 juli 2012 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , , , ,

1 reactie to “Man wordt vrouw door haargroeipillen”

 1. Eddy Michiels 30 juli 2012 at 14:03 Permalink

  Statistisch gezien raken de groepen meer 50+ en mindervalide holebi’s alsmaar meer geïsoleerd van het reële holebi-zijn, dit is jammer doch de trieste realiteit! Ik ben 55 en heb een ernstig rugletsel, hierdoor val ik bij de gewone werkende gemeenschap voor veel uit de boot! Ik was 13, op internaat, toen ik openlijk opkwam dat mijn gevoelens voor jongens voor mij heel gewoon was anno 1969. Ik heb veel doorstaan als jonge knul genre rebel. Ook mijn legerdienst wou ik absoluut doen tegen het advies van de keuringscommissie in. Ik heb vele leuke en sombere gebeurtenissen meegemaakt. Het is echt sneu dat de vriendenkring naarmate men verouderd behoorlijk snel inkrimpt, dat is de weg van het leven of niet soms,


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.