Man ontdekt na 19 jaar dat vrouw transgender is

huwelijkEen Belg is er na bijna 20 jaar huwelijk achtergekomen dat zijn vrouw vroeger een man was. Hij probeert het huwelijk nu nietig te laten verklaren door een rechter.

De 64-jarige Jan uit Antwerpen trouwde in 1993 met de Indonesische schone Monica (48), zo tekent het Nieuwsblad op. Hij leerde haar begin jaren 90 kennen toen zij als au pair werkte bij zijn zus. Toen Jans tweede huwelijk enkele jaren daarna strandde en hij de zorg over zijn twee jonge kinderen kreeg, besloot hij Monica zelf in dienst te nemen. Langzaam bloeide er iets moois op tussen de twee en uiteindelijk trouwden ze.

Jan had al die jaren geen idee dat zijn echtgenote als man is geboren. “Ik vond haar een aantrekkelijke dame, op en top vrouw. Ze had helemaal geen mannelijke trekken’, vertelt hij. “Toen we echt een relatie aangingen – zij was toen 27 jaar oud – heb ik haar wel gevraagd of ze kinderen wilde. Ze antwoordde dat ze geen kinderen wilde. Daar was ik eigenlijk wel blij om, want ik was al 44 en ik had al vier kinderen uit mijn twee eerste huwelijken. Ik heb me er nooit vragen bij gesteld. Ze heeft al die jaren trouwens de pil genomen, en ze deed ook altijd alsof ze menstrueerde. Ze gebruikte tampons en maandverband. Allemaal om de waarheid voor mij verborgen te houden. Ook tijdens het vrijen heb ik nooit iets gemerkt. Al begrijp ik nu wel waarom ze altijd glijmiddel gebruikte. Dat is blijkbaar typisch iets voor mannen die tot vrouw zijn omgebouwd.”

Toch waren er wel degelijk aanwijzingen dat er iets niet in de haak was. Zo had Jan de grootste moeite om Monica naar België te halen, omdat justitie twijfels had bij de echtheid van haar geboorteakte en identiteitspapieren. Ook bleek onder vrienden al jaren het gerucht te circuleren dat Monica een geslachtsoperatie heeft ondergaan. “Ik heb die vrienden gevraagd waarom ze mij nooit iets verteld hadden. Waarom mocht iedereen dat weten, behalve ik, de naïeve sukkel?”

Toen Jan zijn echtgenote op een avond confronteerde met de geruchten, biechtte zij alles op. Hij hoopt nu dat de rechter het huwelijk nietig verklaart. “Ik wil niets meer met haar te maken hebben. Wat ze mij en mijn gezin heeft aangedaan, is onvergeeflijk.”

(bron: telegraaf.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 27 november 2012 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.