Jon Hamm te groot geschapen voor Mad Men-broeken

jon-hammMad Men is een uitstekende Amerikaanse tv-serie. Maar de artiesten trekken niet alleen de aandacht door hun acteerprestaties tijdens de opnames. Zo is de weelderige boezem van Christina ‘Joan Holloway’ Hendricks al genoegzaam bekend. Insiders weten echter dat moeder natuur nog veel straffer uitpakte bij Christina’s collega Jon ‘Don Draper’ Hamm. Hij zou nu gevraagd worden voortaan een onderbroek te dragen op de set.

Volgens de rubriek Confidenti@l van de New York Daily News beweert een insider van AMC Network dat de staf acteur Jon Hamm (42) beleefd verzocht heeft een onderbroek te dragen tijdens de opnames. Doel: het verhullen van zijn niet altijd even onzichtbare edele delen. “Het huidige seizoen speelt zich af in de jaren 60, toen de broeken erg strak zaten en weinig tot de verbeelding overlieten”, aldus de bron in Confidenti@l. “Jons indrukwekkende anatomie leidt zodanig af dat men er bij hem vriendelijk op aandringt ondergoed te dragen.”

Volgens diezelfde insider steekt dit ‘probleem’ niet voor het eerst de kop op. Marketing moest eerder al promotiemateriaal voor seizoenen 1 en 2 photoshoppen om een en ander weg te werken. “Zijn edele delen zijn dé inside joke”, aldus deze bron, die eraan toevoegt dat “Jon goed beseft wat hij in huis heeft”.

The Huffington Post maakte eerder al gewag van de geliefde ‘commandostijl’ van Jon Hamm, die zijn onderbroek geregeld thuis in de commode laat liggen.

“Jon heeft de grootste in de etalage”, grapt de insider. Hamms woordvoerder kan er echter níet om lachen. “Het is onnozel en helemaal niet geestig”, zegt hij aan de Daily News. “Ik zou willen dat u hiemee ophoudt en u niet zou bezighouden met zoiets kinderachtigs als dit, wat al duizend keer geblogd werd.”

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 23 maart 2013 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.