Homo-prins wurgt bediende

Een kleinzoon van de Saoedi-Arabische koning Abdullah heeft in een duur Londens hotel zijn bediende mishandeld en vervolgens om seksuele redenen gewurgd. Dat raakte bekend in de deze week gestartte rechtszaak tegen prins Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir Al Saud. Volgens de aanklagers hield de prins er een langdurige relatie met zijn bediende Bandar Abdulaziz op na. Een erg gewelddadige en emotionele relatie, die in februari van dit jaar tot de dood van de man leidde. Op de eerste procesdag werden details hierover uit de doeken gedaan, zo meldt The Daily Telegraph op haar website.

Afgetuigd in de lift
Onderdeel van de bewijsvoering van de aanklagers is het belastend beeldmateriaal waarop de prins is te zien, terwijl die zijn bediende herhaaldelijk slaat en schopt in de lift van het chique Londense Landmark Hotel. Twee weken later werd het levenloze lichaam van de bediende – gehavend door kneuzingen en verwondingen – aangetroffen in het bed van de prins.

Ontkenning homoseksualiteit
Volgens openbaar aanklager Jonathan Laidlaw probeerde prins Saud ‘met leugens en bedrog’ zijn handelingen goed te praten. “Hij ontkende dat hij homoseksueel is, en trachtte de ondertoon van misbruik in de relatie met zijn bediende te verzwijgen.”

Er zijn echter genoeg aanwijzingen voor de seksuele oriëntatie van de prins. Zo sprak hij af met homoseksuele escorts, lag er een homogids in zijn hotelkamer en zijn er compromitterende foto’s van de royal en zijn bediende in omloop. Een hotelmedewerker die champagne naar zijn kamer bracht, trof er ook een man aan die ‘alleen gekleed was in een felkleurige boxershort.”

“In andere omstandigheden zou de seksualiteit van de beklaagde absoluut irrelevant zijn”, stelt de openbare aanklager. “Maar in dit geval toont ze aan dat het misbruik van het slachtoffer niet beperkt bleef tot slagen en verwondingen. De verdachte probeerde het seksuele aspect te verbergen om sinistere redenen, die suggereren dat er een seksueel element is in de omstandigheden van de moord.”

Grof geweld
Forensisch onderzoek bracht aan het licht dat het bloed van Abdelaziz op het ondergoed van de prins zat en dat er bijtsporen waren op de kaken van het slachtoffer. De bediende bleek zeer zwaar te zijn toegetakeld. Een arts die het lijk onderzocht, stelde onder meer vast dat het oor van de man extreem gezwollen was door de klappen die hij kreeg. “Het oor was tot drie keer groter dan normaal”, vertelt de dokter. “Zoiets had ik nooit eerder gezien.”

Het proces gaat deze week verder.

(bron: ad.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 06 oktober 2010 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.