Homo-moskee in Parijs

ludovic-zahedOp 30 november zal een omstreden moskee in de Franse hoofdstad Parijs de deuren openen en onder andere het vrijdaggebed uitvoeren. De moskee waar moslims van het zelfde geslacht kunnen trouwen zal ook mannen en vrouwen in een ruimte toelaten tijdens het gebed. Het project werd gesteund door de homoseksuele groep ‘Moslim homo’s voor Frankrijk’. De groep wil volgens oprichter Ludovic-Mohamed Zahed homofobe standpunten een halt toeroepen.

Zahed was de eerste homo wiens huwelijk werd ingehuldigd door een imam van een moskee in Parijs, zo meldt France 24. Ook is hij van mening dat niets in de islam of de koran zegt dat homoseksualiteit verboden is. Hij gaat zelfs zo ver dat hij durft te stellen dat profeet Mohammed geen bezwaar had tegen het homohuwelijk. Wel hebben verschillende imams in Frankrijk een fatwa uitgevaardigd tegen het homohuwelijk en homoseksualiteit.

Mohamed is een 35-jarige Franse ‘moslim’ van Algerijnse afkomst die bezig is met het opstellen van een proefschrift over de islam en homoseksualiteit in Parijs. Tot slot zei de voorvechter van homoseksualiteit onder moslims: “Homoseksualiteit in de islam en andere monotheïstische religies is verboden omdat men het ziet als daad tegen de natuur”.

(bron: nieuws.marokko.nl)

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 27 november 2012 - 10 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , , ,

10 reacties to “Homo-moskee in Parijs”

 1. hafsa 29 november 2012 at 11:17 Permalink

  Het is schandalig dat er een moskee gebouwd is voor homo’s!!
  Dat mag NIET in de islam!!!
  Dat noem ik nou schaamteloos zijn!!!

 2. Salima 29 november 2012 at 21:04 Permalink

  Hoe durf je nog richting Mekka te bidden in een moskee als je een van de grootste zonde begaat ? Welke gek is met dit idee gekomen? Heeft hij/zij wel de koran gelezen of wil hij/zij in het middelpunt staan van de media?
  Allahouakbar!

 3. Mohamed 2 december 2012 at 00:08 Permalink

  Een homo KAN of IS een moslim !!!

 4. Mohamed 2 december 2012 at 00:09 Permalink

  Een homo KAN of IS geen moslim !!!

 5. Mohamed 2 december 2012 at 00:10 Permalink

  Ik bedoel geen moslim! Ze kennen zelfs de koraan niet anders hadden ze die idee niet!

 6. mona 2 december 2012 at 14:49 Permalink

  zeg geen moskee tegen een duivelshuis

 7. Ayse 2 december 2012 at 23:43 Permalink

  Homo-moskee????? Een homo kan GEEN moslim zijn, dus ze zullen geen moskee nodig hebben. Dit is een belediging voor de Islam!! Hij moet eerst de Koran lezen en weten wat Islam is. DIT IS SCHANDALIG !!!!

 8. yami 4 december 2012 at 21:24 Permalink

  dat is een kleine teken van de dag des oordeels!

 9. Anas 28 januari 2013 at 06:54 Permalink

  Ooit was er een dorp vol met homo’s, Allah swt liet hun de schoonheid van een vrouw beter zien maar ze waren blind, alle mogelijkheden tot hun liefde voor een man naar een vrouw te dien keren waren te vergeefs. Allah swt zond toen mala’ikat om hun naar het rechte pad te doen keren, maar die volk zagen de mala’ikat als super knappe mannen en hadden ideeen om met hun… Allah swt werd zo kwaad dat hij de bodem van de aarde eruit haalde en heel die dorp die volledige stam werd levend begraven. En nu komt er een persoon zeggen dat er nergens inde koran sta dat homosexualteit verboden is en dat zelfs Mohamed shws niks tegen homohuwelijk zou hebben? Zoals in de koran sta onder de helbewoners zullen er ook Moslims zijn die er nooit uit zullen komen!

 10. Husein 13 maart 2013 at 06:46 Permalink

  Het is in de islam streng verboden om en jongen met en jongen samen te zijn!! (Homo’s)staat heel duidelijk geschreven in de kuran!! Dat deze homo’shuis en geen moskee!! Werd gemaakt is heel schandalig!!en maken islam slecht!en maken ze de islamieten kwaad!!!zoiets mag je niet doen!en mag zelfs niet bestaan!!! Voor wie zullen de homo’s bidden?? Terwijl dat Allah swt dat streng verboden heeft geschreven!dus hun gebed hun woorden zullen nooit aanvaard worden!dat beloofd Allah en zal laten zien! Inshallah.


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.