Gran Canaria

gran-canaria-gay-beachGran Canara, een zeer populaire reisbestemming bij holebi’s, geniet 12 maanden van het jaar van tropische zonneschijn. Maar het zijn niet alleen de zonnestralen die ervoor zorgen dat dit één van de heetste vakantieplekken is.

In het beroemde Yumbo-centrum vind je niet minder dan 40 holebizaken. Iedereen vindt er zijn of haar gading, wat ook de wensen zijn. Het is bijna onmogelijk om er geen fijne tijd te beleven.

Elke holebi komt vroeg of laat in de pub “Nestor” terecht. Op het terras op het gelijkvloers is het altijd druk en de bediening is er perfect. Verder is er “Bar Ibiza” en ook hier is iedereen altijd supervriendelijk. Wil je nog meer camp? Dan kan je terecht in de “Centre Stage” of in de “Buddies Bar”. Op zoek naar personen in kleren van het andere geslacht? Ga dan eens een kijkje nemen in “Terry’s Bar”.

In “Bar Latino” en “Humme-Hummer” is het ook aangenaam vertoeven en dansen kan je in de “Metropole”, de “Mykonos” en de “Tubos”. Fans van leer kunnen hun hartje ophalen in de “Cruise”, de “Contact” en de “Prism”. Wie nog meer wil kan terecht in de clubs “XL” en “Kings”. Deze twee clubs zijn de hele nacht open, hebben darkrooms en grote terrassen.

Naast uitgaan kan je natuurlijk nog vanalles doen in Gran Canaria. De lange hete namiddagen kan je doorbrengen aan het zwembad of aan de bar, maar je kan ook je Visa en Mastercard doen werken. Naast heel wat toeristische prullen kan je ook goedkoop lederwerk kopen, schoenen en elektronica.

Velen zijn benieuwd naar de duinen van Maspalomas. Dit prachtige natuurgebied wordt voornamelijk door homo’s gebruikt om er te cruisen. Ga je er ook heen, neem dan zeker niet teveel geld mee want af en toe zijn er dieven aan het werk.

Dit geldt trouwens voor heel Gran Canaria (en voor de meeste grote steden): zorg ervoor dat je steeds je geld en waardepapieren niet uit het oog verliest, want voor je het weet is een ander ermee aan de haal.

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 16 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.