Skull & Bones

skull-and-bonesHomoseksmaatjes Nathan en Justin, die een passie delen voor bloederige, gewelddadige en zombiefilms en de biografrieën van extreme criminelen, zijn hun saaie levens beu als studenten aan een obscuur college in het verarmde New Haven. Ze besluiten om een zelfingenomen klasgenoot, Andy, een lesje te leren door hem te verkrachten. Helaas gaat hun plannetje fout wanneer Andy sterft. In paniek verbergen Nathan en Justin het lichaam. Wat verder in de straat staat de snobberige Ivy University. Wanneer de bestuursleden van Ivy horen over de verdwijning van een lokale student, stoppen ze het verhaal in de doofpot zodat hun reputatie niet wordt geschaad. Ondertussen besluiten Nathan en Justin om Ivy te vereren met een wraakzuchtig bezoekje.

Ze wippen binnen in de Ivy-bar en hopen er een dronken, hetero-student te vinden, hem mee te lokken en foto’s te nemen terwijl ze seks met hem hebben. Daarna willen ze hem afpersen. Ze ontmoeten een beloftevolle groep van vier studenten waaronder Brooks, een knappe sportieveling en Chad, een flirterige jonge zanger. De studenten scheppen in een dronken bui op over hun toekomst als wereldleiders: ze zijn uitgenodigd om lid te worden van de geheime club “Skull & Bones” (net zoals George W. Bush) en ze lachen Nathan en Justin uit. Het tweetal besluit om de Ivy-studenten te kidnappen. Wat volgt is een bloederig verhaal van homo-moordlustige manie…

Regie: T.S. Slaughter
Verhaal: T.S. Slaughter
Cast: Derrick Wolf, Michael Burke, Ryan G. Metzger, Matt Van Bockern, James Stover, Daniel Meredith, Eugene the Poogene, Geoffrey Reynolds, Maribelle Bikini, Jared DiCroce, Rick Van Valkenburg, Baba the Turk, e.a.
Release: 2007

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 15 januari 2010 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.