Shortbus

shortbusTal van New Yorkers komen naar de exclusieve club Shortbus om er een oplossing te vinden voor hun seksuele problemen. Rob en Sophia zijn een gelukkig getrouwd paar, maar zij heeft nog nooit een orgasme gekregen. Ironisch, want zij is een seksuologie die paren helpt met seksuele problemen. Twee van haar patiënten, Jamie en James, een homoseksueel paar die al vijf jaar een monogame relatie hebben, komen ook naar de club. James wil zijn relatie oppeppen en seks hebben met andere mannen. Ceth, ook een bezoeker, is hiervoor de ideale oplossing. Calen, een voyeur van de overkant van de straat, heeft hierover echter een eigen mening. Sophie gaat op bezoek bij Severin, een dominatrix. Zo komen haar eigen geheimen bloot te liggen…

Allen naar Shortbus!

In het moderne New York City vinden hetero’s, holebi’s en transgenders elkaar in Shortbus, een exclusieve club waar je vrij bent om al je vleselijke lusten te beleven.

Regisseur John Cameron Mitchell focust op de problemen van enkele bezoekers. Sophia, een sekstherapeute, heeft nog nooit een orgasme gehad en zoekt naar een oplossing en brengt hierbij haar huwelijk in gevaar. James, een voormalige manhoer, heeft een depressie en voelt zich niet meer goed bij zijn partner Jamie. Dominatrix Severin verlangt naar een vaste partner waarmee ze een harmonieuze relatie kan opbouwen.

Er zit heel veel seks in Shortbus, maar de film toont ook aan hoe seks, vriendschap en liefde steeds met elkaar worden verbonden.

Regie: John Cameron Mitchell
Verhaal: John Cameron Mitchell
Cast: Sook-Yin Lee, Paul Dawson, Lindsay Beamish, PJ DeBoy, Raphael Barker, Peter Stickles, Jay Brannan, Alan Mandell, Adam Hardman, Ray Rivas, Bitch, Shanti Carson, Justin Hagan, Jan Hilmer, Stephen Kent Jusick, e.a.
Release: 2006

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 14 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.