Chippendales – Just Can’t Get Enough (2001)

De jaren 1980. Na een auditie in de Chippendales Nightclub wordt Chad Patterson de ster van de stripdansers. Clubeigenaar Steve Banerjee huurt choreograaf Nick DeNoia in en die maakt van de groep een enorm populaire act. Maar het ongelooflijke succes eist zijn tol…

Doe het eens op zijn Amerikaans
Gegeven het thema, zou je verwachten dat deze onafhankelijke film door regisseur David Payne vol naakte lichamen zit die ronddraaien op de maat van de muziek. Je verwacht je niet aan een ernstige film met heel wat sarcasme. Maar “Just Can’t Get Enough” scoort op beide vlakken, en ondanks de overvloed aan bloot vel, is het net het verhaal dat je bijblijft.

We zien het gebeuren door de ogen van performer Chad. “Just Can’t Get Enough” is een verrassend donkere en waarheidgetrouwe film. Steve Banerjee is eigenaar van een club, zoals er zoveel zijn, tot hij op een dag het plan krijgt om mannelijke strippers te laten optreden voor een strikt vrouwelijk publiek. Het kassagerinkel lokt de ambitieuze en vervelende choreograaf Nick Denoia. Eens Denoia lucht krijgt van de duistere zaakjes van Banerjee, chanteert hij de clubeigenaar zodat deze de rechten van de show weggeeft. Maar wat betreft manipulaties blijkt Banerjee de gelijke te zijn van Denoia: de sfeer van seks, drugs en rock´n roll leidt uiteindelijk tot moord…

Natuurlijk zit er heel wat naakt in de film, maar uiteindelijk gaat “Just Can’t Get Enough” minder over seks dan dat het gaat over de donkere zijde van de Amerikaanse droom: op de weg naar succes stop je niet voor morele obstakels. In één bijzondere scène vermeldt Banerjee dat Joe Kenny zijn fortuin heeft gebouwd met illegale alcohol en dat President Reagan loog in het Congress om een geheime oorlog te kunnen voeren. Wetten ombuigen is typisch Amerikaans, maar het lukt ook niet iedereen… en zelfs al lukt het, dan nog moet er een prijs betaald worden. In deze film is deze prijs emotionele dood, drugverslaving, incest en moord.

Regie: David Payne
Verhaal: David Payne
Cast: Jonathan Aube, Shelly Malil, Peter Nevargic, John Paul Pitoc, Paul Clark, Kevin Dailey, Rebekah Ryan, Norman Cole, Alejandra Patino, Michele Howard, Rani Pappé, Kira Reed, Sandra Gale Betton, Veronica Hill, Don Raymond, e.a.
Release: 2001

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 06 augustus 2009 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , , , , , ,

1 reactie to “Chippendales – Just Can’t Get Enough (2001)”

 1. robert oudshoorn mijdrecht 8 november 2009 at 19:47 Permalink

  ik ben zelf een mega fan van de chippendales
  heb dr poster in mn kamer hangen en trek mij er dahgelijks ook op af.
  ben zelf een 32 jarige homofiele man maar kan geen genoeg krijgen
  van di e lekkere body s van die gozers grrrrr


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.