Another Gay Movie (2006)

another-gay-movieAndy is een typische Amerikaanse 17-jarige maagd die homoseksueel is. Zoals iedereen wil hij zo snel mogelijk van die maagdelijkheid af. Maar Andy is niet alleen. Hij begint aan de universiteit met zijn drie beste vrienden, die ook homo en nog maagd zijn. Maar dan leren ze Muffler kennen, een echte casanova. Wanneer die een afstudeerfuif houdt, heeft iedereen seks, behalve de vier vrienden. Die nacht maken ze een afspraak dat ze op het einde van het jaar allemaal van hun maagdelijkheid af moeten zijn.

“Another Gay Movie” werd aangekondigd als een typische tienersekskomedie, maar dan met homo’s. En dat is het ook. De film zit vol onderbroekenhumor, het verhaal is voorspelbaar en de acteurs zijn dol op overacting.

Maar dit betekent niet dat deze film slecht is. Integendeel! De kwaliteit van “Another Gay Movie” is hoog en ligt in de lijn van de “American Pie”-films. Enkele scènes zijn hilarisch. Een aanrader voor wie eens goed wil lachen.

Regie: Todd Stephens
Verhaal: Tim Kaltenecker
Cast: Michael Carbonaro, Johan Bleckman, Jonathan Chase, Mitch Morris, Ashlie Atkinson, Scott Thompson, Graham Norton, Stephanie McVay, Bonnie Hunter, John Epperson, Mrs. Wilson, James Getzlaff, Beau, Angela Oh, Darryl Stephens, Richard Hatch, George Marcy, Matthew Rush, e.a.
Release: 2006

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 14 oktober 2010 - 2 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , ,

2 reacties to “Another Gay Movie (2006)”

 1. Karel Mertens 14 oktober 2010 at 10:41 Permalink

  Deze film kan er mee door en is best grappig maar ik wil iedereen ontraden op basis hiervan de opvolger ‘another gay sequal’ blind aan te schaffen.Deze is ondanks de vele gastrollen en het grotere budget ronduit smakeloos,nergens grappig en barslecht.Een gewaarschuwd man is er twee waard. ;-)

 2. Nixske 16 oktober 2010 at 10:18 Permalink

  Ik ben het eens met Karel.
  De eerste heeft zo zijn grappige momenten , maar de 2de is minder.
  Jammer dat ze bijna allemaal van karakter veranderen … Maar Ze dragen wel dezelfde namen.
  Raar


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.