A Four Letter Word (2007)

a-four-letter-worldZes personen in New York City zijn op de dool. Zeke en Luke werken in een seksshop: Zeke hecht heel veel belang aan holebirechten, Luke houdt er van om te sprankelen en neemt niets serieus. Hij is beledigd wanneer Stephen hem een homocliché noemt… maar toch vinden ze elkaar aantrekkelijk en interessant. Stephen heeft een mooi appartement, geniet van een erfenis en houdt van kunst. Ondertussen gaan Peter, een kuismaniak, en Derek, een lieverdje, samenwonen. De drang van Peter om alles altijd schoon te maken weegt zwaar op hun relatie. Er is ook nog de pas verloofde Marilyn, een ex-alcoholiste, die obsessief met de voorbereidingen van haar huwelijk bezig is. Kunnen deze mensen omgaan met onze beschaving?

Niet meteen fantastisch maar wel leuk

In “A Four Letter Word” gaat het over de flamboyante homo Luke die met iedere man in bed duikt en die niet in de liefde gelooft. Dan ontmoet hij Stephen en wordt verliefd op hem. Maar lukt het hem ook om te stoppen met andere mannen seks te hebben en om een monogame relatie te houden? En is Steven echt zo goed als hij lijkt? In verschillende andere nevenverhalen zien we een blank/zwart homokoppel, een vrouw die gek wordt door haar aanstaande bruiloft en een homo die op zoek is naar de zin van zijn leven.

Deze film werd gemaakt voor een bepaald publiek, aangezien we in de eerste 10 minuten al 5 mannen totaal naakt hebben gezien. Wat het verhaal betreft, is Luke een zeer hatelijk, zeer verwijfd en zeer irritant personage. Gelukkig verandert hij naarmate de film vordert. “A Four Letter Word” is kleurrijk en gemaakt met een zeer beperkt budget. Er zitten enkele slechte dialogen in, het acteerwerk is niet meteen uitmuntend te noemen, maar al bij al is dit een leuke homokomedie.

Regie: Casper Andreas
Verhaal:
Jesse Archer
Cast:
Jesse Archer, Charlie David, Jeremy Gender, Cory W. Grant, Virginia Bryan, Steven M. Goldsmith, J.R. Rolley, Aaron Star, Jonathan Baird, Max Rhyser, John Kaisner, William Hernandez, Margret R. R. Echeverria, Paul Jessiman, Michael Ferreira, e.a.
Release:
2007

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 14 augustus 2010 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.