Upperdare

ABC

upperdareDat seksuele speeltjes uit de verdomhoek aan het raken zijn, is misschien nog niet voor iedereen duidelijk. Upper at home, biedt de mogelijkheid om het spectrum van genotsmiddelen (volkomen legaal) te verkennen in de intieme sfeer – what’s in the name – van je eigen huiskamer.

Omdat het idee voor hetero’s min of meer bekend is, is de voorstelling voor een homogeen mannenpubliek toch nét iets anders. Zeker als dit mannenpubliek uit homo’s bestaat, verdient het concept van Upperdare toch speciale aandacht. Ik dus mijn stoute schoenen uitgetrokken en aangeschoven in de huiskamer van een welwillende buurvrouw van een homo-collega.

To care or not to care

Omdat ik geen idee had wat zo’n Upper at Home-party inhield, was mijn aandacht al vlug geprikkeld door wat er stond te gebeuren. Dat na verloop van tijd niet alleen mijn aandacht zou geprikkeld worden, nam ik er gemakshalve bij.

Onze demonstratrice van dienst stelde mij op mijn gemak. We mochten alles proberen, op voorwaarde dat we ons kleren aanhielden. Dat was, ondanks het aangename gezelschap, uiteraard geen probleem.

Als eerste verkende ik het gamma dat als voorspel kan gebruikt worden. Een welriekend allegaartje van badgels, badzouten en scrubs wisselden vlot van hand. Een mens moet proper aan zijn werk beginnen nietwaar. Nog veel ruimer was het aanbod van al dan niet likbare massageoliën, suikerzoete talkpoeders en crèmes.

Omdat de liefde van de man (en allicht ook van de vrouw) wel eens door de maag gaat, kreeg ik een overzicht van te bereiden of reeds bereide pasta’s, snoepen, koekjes, muntjes … Ook bak- of ijsvormpjes maakten deel uit van het gamma. Onnodig te vermelden dat al deze items uiteraard gepresenteerd werden onder de verschijningsvorm van volumineuze borstjes of fallussen.

To ware or not to ware

Niets is meer prikkelend dan een partner die zich mooi maakt voor het liefdesspel.

Tijdens het koken voor je partner is een schort een zuiver praktisch onderdeel. Wanneer de schort echter voorzien is van een torso om U tegen te zeggen, maakt het koken tot een lust voor het oog. Ook de boezem van Lara Croft is beschikbaar.

Een extra prikkeling kan ook het ondergoed of de lingerie zijn. Gemakshalve werd voor ons homo-mannenpubliek de vrouwenlingerie achterwege gelaten. Geïnteresseerden konden ook deze items bestellen, en voor een damespubliek zal dit onderdeel allicht ook uitgebreider aan bod komen.

Veel is er echter niet voorhanden als het op mannenondergoed aankomt. Strings en boxershorts zijn het weinige wat in de aanbieding was. De Pinokkio-funslip was best grappig. Uitleg over hoe Pinokkio aan zijn groeiende, lange neus komt, laat ik aan jouw verbeelding over.

To share or better not to share

Het avondje-onder-vrienden werd stilaan gemoedelijker. En ja … ik voelde de vibraties komen.

Zonder schroom, en met deskundige uitleg vertelde mijn gastvrouw over de mogelijkheden die vibrators te bieden hadden.Ik werd ingeleid in de wondere wereld van staaf- en duovibrators. Deze kunnen door mannen gebruikt worden, maar zijn in de eerste plaats ontworpen om de vrouw een ultiem genotsgevoel te geven (dus geen penisvervanger).

Vibrators zijn stimulerende apparaten maar… anders dan rijst, vis of soja toch geen vleesvervangende producten. Omdat Upper at Home nog niet voorbereid is op homo-mannen, was er geen aanbod van dildo’s. Mocht je het nog niet weten, zijn deze laatste wél penisvervangers en vaak niet zelf-trillend.

Ik bespaar je de details maar als je op zoek bent naar een vibrator, dan is Iris het nieuwste onder de staafvibrators, en de Crazy Blue het summum der duovibrators.

Andere apparaten met of zonder trilfunctie deden de ronde. Zowel de Thaise kralen als de kleine anale vibrator deden menigen onder ons breed glimlachen. Ook een penisring ontbrak niet aan het gamma. Wie op zoek was naar meer specifiek materiaal zoals pompen of poppen, moest deze avond wel op zijn honger en vooral zijn stoel blijven zitten.

To dare or not to dare

Het laatste onderdeel was voor de liefhebbers allicht aan de korte kant.

Qua soft-sm kreeg ik een blinddoek en enkele zweepjes te zien. Ook handboeien maakten deel uit van het gamma. Tenslotte mocht ook de struisvogelplumeau niet ontbreken. Liefhebbers van het hardere werk, zullen zelf elders op zoek moeten gaan.

Nadat ik bekomen was van al het ‘moois’, kon ik op privé-audiëntie gaan bij mijn gastvrouw. Dit om zonder schroom mijn bestelling te plaatsen. Niemand van de aanwezigen wist naderhand wat ik al dan niet besteld had.

Upper at Home biedt je de mogelijkheden van privé-zaken te vragen en te bestellen maar er hangt dan ook een eerder pittig prijskaartje aan vast. Voordeel is wel dat je je huis niet uitmoet, en niet met schaamrode kaken in een Nederlandse (of tegenwoordig ook al Vlaamse) seksshop naar je fetisj moet vragen.

Voor porno kan je bij Upperdare niet terecht. Het is prikkelend maar niet ‘over the top’. Discreet en erotisch kan wel.

Nu wacht ik een drietal weken, vooraleer het bestelde materiaal zal toekomen. Alles discreet verpakt uiteraard. De betaling is al geschied, want bij Upper kan je ter plaatse zowel met cash als met bancontact betalen. Erotiek en seks is en blijft money business natuurlijk.

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 19 augustus 2009 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , , , , , , , , , , ,

1 reactie to “Upperdare”

 1. Mensdare 15 december 2009 at 12:52 Permalink

  Beste,

  Wij hebben een nieuw bedrijf opgestart dat zich naast een grootte vrouwen collectie, ook gespecialiseerd heeft in een collectie specifiek voor Mannen.
  Dit is iets totaal nieuw in België en Nederland.

  voor meer info kijk

  http://www.mensdare.com


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.