Chamberlain, Richard – Shattered Love

shattered-loveEén van de meest geliefde acteurs van onze tijd deelt in deze bestseller het verhaal over hoe hij heeft leren leven met een open hart. Al vroeg in zijn carrière, kort nadat hij beroemd werd met zijn televisierol als Dr. James Kildare, stond Richard Chamberlain op het Engelse toneel als Hamlet. Dit stuk bevatte een levensles die de acteur zijn hele leven lang ter harte heeft genomen: wees trouw aan je zelf.

Maar voor Chamberlain was dit niet altijd gemakkelijk. Hoewel hij door miljoenen fans op handen werd gedragen, had deze knappe, charmante en vrolijke man ernstige vragen bij zijn eigenwaarde. Hij werd voortdurend geplaagd door gevoelens van onzekerheid, ondanks het grote succes dankzij zijn gedenkwaardige rollen in “Dr. Kildare”, “The Thorn Bids”, “Shogun” en andere televisieseries.

Uiteindelijk slaagde hij er met de hulp van zijn vrienden in om zichzelf te verzoeken met zijn publiek personage. In “Shattered Love” vertelt hij zijn schrijnend verhaal over zijn zoektocht naar het geluk. Hij beschrijft hoe hij beroemd werd en hoe hij worstelde met zijn eigen onvolmaaktheden. Hij heeft het ook over hoe zijn verlangen groeide om eerlijk te kunnen zijn over zijn seksuele geaardheid en over hoe hij er naar streefde om te leven met een open hart.

Zijn boek bevat daarom enkele belangrijke levenslessen: over hoe je jouw eigen belemmeringen kunt overwinnen, over het belang van te luisteren naar je eigen instincten in plaats van naar de mening van anderen, over het niet eisen van het onmogelijke van jezelf en over hoe negatieve gevoelens je soms vooruit kunnen helpen.

Shattered Love door Richard Chamberlain

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 25 januari 2012 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.