Moet ik het eens proberen met een meisje?

Liefste Daisy Soleil,

Ik ben Bart en ik denk dat ik homo, maar ik weet niet zeker of ik mij ook zo wil noemen. Ik hou van alles van jongens, van hun karakters tot hun edele delen. Maar meisjes kunnen van binnen ook mooi zijn. Telkens als ik denk aan seks met meisjes voel ik mij misselijk. Mijn vriendinnen weten dat ik niet naar hen kijk met seksgedachten en voelen zich op hun gemak bij mij zonder kleren aan. Zelfs dan heb ik geen seksuele reactie. Is het normaal voor een homo dat hij zich soms aangetrokken voelt tot meisjes voor hun karakter en niet voor hun lichaam? Moet ik het toch niet eens proberen met een meisje om te zien of er iets verandert bij mij?

Alvast bedankt voor uw hulp en steun.

Bart

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Bart,

Sommige homo’s voelen zich aangetrokken tot vrouwen en sommigen trouwen zelfs met een vrouw om te verbergen dat ze homo zijn. Maar vaak hebben ze dan geen zo’n gelukkig leven. Ik denk niet dat het een goed idee is om een relatie aan te gaan met een meisje enkel en alleen als experiment. Dat is niet eerlijk tegenover dat meisje. Maar, als je je seksueel aangetrokken voelt tot een meisje dan moet je eerlijk zijn tegenover haar en haar over je gevoelens vertellen.

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 17 februari 2010 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , , , , , ,

1 reactie to “Moet ik het eens proberen met een meisje?”

 1. mark peters 21 mei 2010 at 02:10 Permalink

  beste bart,

  allereerst dit: het is echt heel normaal dat je je als homo aangetrokken voelt tot het karakter van sommige meisjes. dat hebben echt bijna alle homo’s. ook wel logisch, want vaak kunnen we met meisjes veel gemakkelijk “gewoon” vrienden zijn. want er is totaal geen lichamelijke spanning. met jongens is die er toch vaak wel.

  zelf vind ik het erg fijn om zonder bijbedoelingen en gedachten lekker vrij met meisjes om te gaan.

  maar dat betekent dus echt niet dat je het eens met een meisje zou moeten proberen! je bent wie en wat je bent. daar verander je echt niks aan door eens met een meisje naar bed te gaan. bovendien: je zegt zelf dat je misselijk wordt bij de gedachte aan seks met een meisje. dan is het toch duidelijk: je bent gewoon een volbloed homo hahaha! niks mis mee. en volbloed homo’s hebben dus vaak veel vriendinnen. om gewoon leuke dingen mee te ondernemen en om je hart bij uit te storten…


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.