Moet ik hem zeggen dat ik getrouwd ben?

Beste Daisy Soleil,

Ik ben Johan 43 jaar reeds 12 jaar gehuwd. Ik heb 4 kinderen maar ik heb enkele jaren geleden ontdekt dat ik heel anders ben en eigenlijk op jongens val, maar voor mijn huwelijk had ik ook al af en toe van die gedachten… maar ik dacht dat dat wel over zou gaan.

Na 9 jaar huwelijk waren die gevoelens al helemaal duidelijk tot nu een half jaar geleden er een huwelijksbreuk was (2 jaar geleden was dit al eens zo). Aangezien ik nu alleen woon zijn mijn gevoelens nu 100%… Ik zit nu met een zeer vervelende probleem!

Ik ken pas een jongen van mijn leeftijd die homo is en wij zijn beiden verliefd op elkaar maar hij denkt natuurlijk dat ik ook 100% homo ben. Dus hij kent zeker mijn verleden niet. Ik ben bang om hem te verliezen als hij mijn situatie weet en mocht hij het weten denk ik dat hij het niet zou aanvaarden…

Is er een oplossing of mogelijkheid om eventuele aanvaarding of om hem niet te verliezen? Natuurlijk weet ik ook dat de ene persoon de andere niet is.

Wat denk jij hiervan?

Groetjes,
Johan


het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Johan,

Bij elke relatie is het belangrijk dat je van bij het begin eerlijk bent, eerlijk tegenover de andere maar ook eerlijk tegenover jezelf. Zaken die je nu verzwijgt of anders voorstelt, zullen later altijd voor moeilijkheden zorgen. De ene persoon is inderdaad de andere niet, maar niemand vindt het fijn om te ontdekken dat zijn of haar partner zaken verborgen heeft gehouden.

Daarnaast is het ook van belang dat je jezelf bent. Je huwelijk van 12 jaar, je vier kinderen,… zijn zaken die onlosmakelijk met jou verbonden zijn en die je niet van je af kan schudden, hoe erg je nu ook verliefd bent.

Praat met diegene op wie je nu verliefd bent, leg hem uit hoe jij je nu voelt, hoe je je altijd hebt gevoeld. Wees eerlijk!

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 23 augustus 2010 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.