Moet ik een relatie met een bi beginnen?

Beste Daisy soleil,

Ik ben een jongen van 19jaar homoseksueel. Ik heb een probleem heb namelijk een jongen leren kennen via het internet hij is zo oud als ik. Praat er nu al een tijdje mee via msn hij is lief en knap en vind hem wel leuk maar het probleem is hij is biseksueel en heeft mij verteld dat hij al met meisjes heeft gehad en ook seks met jongens nog geen relatie met jongens maar wel een relatie wil met een jongen. Ik heb zelf nog nooit een relatie gehad met een jongen ben nog maar paar weken geout. Paar dagen geleden zei hij tegen mij dat hij mij wil ik schrok toen hij dit zei omdat ik nooit had verwacht dat hij mij een jonge ging kiezen boven meisjes omdat als je met een meisje zou gaan het “normaler” is. Hij zelf is nog niet geout en is dat ook niet van plan zegt hij omdat ze dat bij hem thuis niet gaan aanvaarden volgens hem. Heb het hier met mijn ouders ook over gehad en ze vertelde me dat ik beter geen relatie met een biseksuele zou beginnen en dat hij thuis niet zou binnenmogen maar ergens hoop ik dat ze dat niet meende want ik mag hem wel graag wat denk jij hiervan?

Groetjes Michiel.

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Michiel,

Eerst en vooral: proficiat met je outing. Dat is een grote stap die je hebt gezet en ik hoop dat je jezelf nu nog meer kan ontwikkelen.

Wat betreft die jongen die beweert dat hij biseksueel is, vraag ik mij af of je die jongen al een keer in levende lijve heb ontmoet. Nu lees ik enkel dat je hem kent via internet en dat je met hem chat via msn. Om dan meteen een relatie te willen beginnen met die jongen, lijkt mij net iets te snel van stapel lopen. Je doet er beter aan om een keer met die jongen af te spreken op neutraal terrein. Zo kan je hem beter leren kennen, want een persoon kan helemaal anders zijn dat diegene die hij beweert te zijn op internet.

Nadat je hem dan hebt ontmoet, kan je er nog eens over nadenken of je met hem een relatie wil beginnen. Of hij biseksueel is of niet maakt dan niet veel uit. Er zijn heel veel biseksuele mensen die een prachtige relatie hebben met iemand. Maar zo lang je afhankelijk bent van je ouders, moet je ook hun regels respecteren. Maar wees gerust, eens zij begrijpen dat je gelukkig bent met die jongen, zullen zij ook hem welkom heten. Je moet enkel wat geduld oefenen.

Maar mijn advies blijft: leer hem eerst beter kennen, in levende lijve en laat je niet te veel inpalmen door wat iemand beweert via een chatgesprek.

Veel liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 14 juli 2010 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , , , ,

1 reactie to “Moet ik een relatie met een bi beginnen?”

 1. Fré 14 juli 2010 at 17:32 Permalink

  Het is niet omdat iemand biseksueel is dat die persoon daarom geen monogame relatie kan onderhouden met één iemand. Bisexualiteit staat voor het aangetrokken voelen tot beide sexes, da’s al.


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.