Mijn zoon bedriegt zijn vriend

Beste Daisy,

Ik ben de fiere moeder van een knappe zoon. Hij heeft goede looks, is verstandig en hij heeft een goede baan. Dat hij homoseksueel is, heeft er eigenlijk voor gezorgd dat ik nog meer van hem houd. Maar ik maak mij grote zorgen over zijn liefdesleven.

Hij heeft al enkele jaren een goede relatie met een fijne jongen met wie ik goed overeen kom. Nu zit die jongen al enkele maanden in het buitenland en mijn zoon heeft een andere vriend… Hij zegt dat hij meer van die nieuwe vriend houdt dan van die andere en dat wringt bij mij.

Ik word niet goed als ik denk aan die jongen die daar zo ver zit en die denkt dat mijn zoon op hem wacht. Wat moet ik doen?

Sharon, een bezorgde moeder.

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Sharon,

Je zegt me niet hoe oud je zoon is, doch daar hij een goede baan heeft, veronderstel ik dat hij ook oud en wijs genoeg is om zelf te weten wat hij wil voor wat zijn liefdesleven betreft.

Hij heeft je gezegd dat hij meer van de tweede jongeman houdt, die hij onlangs ontmoet heeft, dan van de eerste met wie hij al geruime tijd een relatie heeft. Aan zijn gevoelens zal je, vrees ik, niet veel kunnen veranderen, doch je kan hem wel aanraden ernstig na te denken en tenminste te wachten tot die eerste jongeman uit het buitenland terugkeert vooraleer een definitieve beslissing te nemen. Wie weet of hij, wanneer die eerste jongeman weer in zijn nabijheid zal zijn, niet tot de bevinding zal komen dat hij eigenlijk toch meer van hem houdt? Hijzelf weet dit waarschijnlijk wel het allerminst en hij zou een overhaastig besluit kunnen betreuren! Bovendien zou zijn houding niet fair zijn ten opzichte van de jongeman aan wie hij trouw beloofde!

Twijfelt hij volstrekt niet aan zijn gevoelens voor die tweede jongeman en duurt het nog geruime tijd voor de eerste naar huis komt? Dan moet hij in alle eerlijkheid, die jongeman in het buitenland zo tactvol mogelijk van de veranderde situatie op de hoogte brengen.

Hopelijk zal je zoon niet met schade en schande moeten ondervinden dat men niet ongestraft met andermans hart speelt!

Veel liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 16 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.