Mijn maat wou dat ik hem pijpte

Beste Daisy Soleil,

Eén van mijn maten was een keer echt dronken en toen vroeg hij ofdat ik bi ben (ik ben bi) en ik heb toen ja gezegd tegen hem. Ja en dan later een week was hij weer dronken en hij smste om af te komen en om hem te pijpen. Ik heb dan niet teruggesmst omdat ik geen problemen wou. Hij is gewoon mijn maat. Maar dan gisteren heb ik hem toch gepijpt en hij had het graag (hij was weer dronken). Maar vandaag smst hij niet terug en toen ik hem zag draaide hij zo zijn hoofd. Ik heb hem op de man af gevraagd of wij nog maten zijn en hij zei dat dat onmogelijk is. Wat moet ik nu doen? Ik heb gedaan wat hij vroeg en nu wil hij geen maten meer zijn? Wat moet ik doen omdat wij weer maten zijn?

Fameboy

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Fameboy,

Als je hem gewoon als maat wou, dan heb je een grote fout gemaakt door hem te pijpen. Seks verandert een vriendschap en je doet het meestal beter niet. Je had neen moeten zeggen, vriendelijk maar direct. Nu respecteert hij jou niet meer hoewel hij erom vroeg. Misschien maakte hij gewoon een grapje en verwachtte hij niet dat je zou toestemmen.

In feite maakt dat nu niet veel meer uit want het is gebeurd. Er is niet veel meer dat je nu kunt doen. Blijf gewoon vriendelijk tegen hem en spreek er niet meer over. Je weet nu tenminste wat je te doen staat als dit nog eens gebeurt.

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 28 januari 2010 - 2 reacties op dit artikel.

Tags : , , , ,

2 reacties to “Mijn maat wou dat ik hem pijpte”

 1. will 31 januari 2010 at 12:55 Permalink

  wat een lulkoek die gast had het niet moeten uitlokken met die vraag te stellen ! nu die er op in is gegaan geeft die de andere de schuld maar hij lag wel te genieten van die pijpbeurt anders had die toch ook niet ingestemd met zijn broek te laten zakken, die gast moet hem niet wegsteken achter zijn dronken zijn vind ik want dronken gevraagd is nuchter over nagedacht.

 2. Daan 2 juni 2010 at 14:01 Permalink

  Ik ben het helemaal eens met Will.

  Fameboy treft hier helemaal geen schuld. Hij stelde het tweemaal voor, jij hebt hem tweemaal afgewezen. Een derde keer doe je het toch omdat hij het blijft vragen. Dat hij steeds dronken was toen hij erom vroeg is géén geldige reden.
  “Misschien maakte hij gewoon een grapje en verwachtte hij niet dat je zou toestemmen.” Niemand maakt zo een grapje driemaal na twee keer afkeuring.

  Fameboy hoeft zich niet schuldig te voelen voor de reactie van de andere partij. Die andere wou het, kreeg het en moet de gevolgen dragen. Dat hij niet meer durft spreken tegen Fameboy bewijst dat hij zelf duidelijk met enkele interne vragen zit.


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.