Lat-relatie?

Beste Daisy,

Ik heb een jongen leren kennen die wel leuk is en we zien het beide wel zitten om meer met elkaar aan te gaan dan enkel vriendschap. Nu zitten we echter met een aantal problemen. Hij is afkomstig van en werkende in Oostende en ik ben afkomstig van het Leuvense en werk in het Brusselse. Als we dus een relatie zouden aangaan zullen we elkaar niet veel zien (door de week praktisch nooit en ik heb dan nog eens mijn hobby tot zaterdagmiddag die ik niet wil opgeven). Tevens is hij 10 jaar ouder dan mij. Hoe pakken we deze “relatie” het beste aan? We willen beide niet (weer) gekwetst worden.

Heeft u soms raad voor ons?

Groeten,
Ikke


het-antwoord-van-daisy-soleil

Liefste Ikke,

Er zijn enorm veel koppels die elke dag heel wat kilometers moeten forenzen en die ook nog eens een (aparte) drukbezette, sociale kalender hebben. Toch hebben die koppels een stabiele, liefdevolle relatie, gestoeld op vertrouwen.

Dus waarom moeten zaken zoals afstand, hobby en leeftijd problemen zijn? Als jullie elkaar echt graag zien, dan is er bij jullie beiden al een verlangen naar een relatie. En dan is er – om het bloemrijk te beschrijven – geen berg te hoog en geen zee te diep.

Zien jullie elkaar graag? Zijn jullie beiden vrij? Ga er dan voor en praat veel met elkaar!
Zijn er toch nog twijfels? Praat er dan ook over met elkaar en maak voor jezelf uit of je gevoelens voor hem voldoende groot zijn om samen te werken aan een toekomst.

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 04 juli 2012 - 1 reactie op dit artikel.

Tags : , , , , , , ,

1 reactie to “Lat-relatie?”

 1. Eddy Michiels 8 augustus 2012 at 21:06 Permalink

  Daisy dear, menige relaties die te kampen hebben met afstand, beperkte tijd samen met elkaar en wat gemeenschappelijke hobby’s~factoren hebben lopen jammer genoeg al te vaak op de klippen. De realiteit is dat enkel een klein aantal “far away relations” een happy end hebben! Kiezen voor elkaar betekent een grote verantwoordelijkheid van beide partners.
  De dag dat je kiest voor mekaar of je carrière is er soms vlugger dan je denkt! Kies je de gouden middenweg als ieder het aan kan of dooft de vlam van de liefde?


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.