Is een penispomp veilig?

Dag Daisy,

Eén van mijn vrienden heeft een penispomp en zegt dat die zalig is. Ik wil er ook één kopen via internet maar ik heb een hele gevoelige penis en ik zou willen weten of het wel veilig is om een penispomp te gebruiken. Ik zou ook graag een grotere penis hebben.

Is het veilig en werkt het?

Groetjes,
Stéphane

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Stéphane,

Bedankt voor je vraag over de veiligheid van penispompen. Er bestaan heel wat producten die mannen gebruiken om hun seksleven te verbeteren maar jammer genoeg bestaat er niet veel informatie over deze producten, wat hun effecten zijn en/of de risico’s die zijn verbonden aan het gebruik ervan.

Er bestaan heel wat discussies over penispompen en de meningen over hen zijn ontzettend gevarieerd. Er zijn echter een paar zaken die we zeker weten. Eerst en vooral moet je de bedenking maken waarom jij een penispomp wil gebruiken.

Als je een penispomp wil gebruiken omdat je geen erectie kan krijgen of aanhouden, dan moet je eerst en vooral naar de dokter. Misschien raadt je dokter je wel aan om een penispomp te gebruiken, maar hij of zij zal je dan goed uitleggen hoe je deze moet gebruiken, zodat de risico’s minimaal zijn.

Als je een penispomp wil gebruiken om je penis te vergroten… dan moet ik je wat teleurstellen. Er bestaat geen medisch bewijs dat je met een penispomp je penis op lange termijn kan vergroten.

Sommige mannen gebruiken de penispomp enkel als seksspeeltje. Dit houdt echter wel enkele risico’s in. Wanneer je een penispomp gebruikt, trekt deze bloed andere vloeistoffen in je penis. Als je een penispomp slechts zelden gebruikt, is de kans op negatieve effecten minimaal. Als je echter veel een penispomp gebruikt kan dit pijn, interne bloedingen, scheuren en onherstelbare schade veroorzaken.

Je kunt het risico hierop verminderen door ervoor te zorgen dat je de penispomp niet langer dan 10 minuten gebruikt, de pomp niet te vaak te gebruiken en ervoor te zorgen dat je je erectie op een natuurlijke manier verliest.

Het spreekt vanzelf dat je meteen een dokter moet raadplegen wanneer je pijn voelt, een bloeding hebt of iets anders waarover je je zorgen maakt.

Veel liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 3 reacties op dit artikel.

Tags : , ,

3 reacties to “Is een penispomp veilig?”

 1. Jurgen 2 december 2010 at 17:09 Permalink

  Dit is een beter middel om uw penis te vergroten, dit is een duurdere uitvoering die ik hier heb gepost. Vacumpompen helpen niet.

  http://www.stizz.nl/jes-extender_penisvergroter-goud.html

 2. Jurgen 2 december 2010 at 17:31 Permalink

  Filmpje met uitleg.

  http://www.myjesextender.com/video-y-user-manual-c-5847.htm

 3. Martin 17 februari 2012 at 21:13 Permalink

  Ik heb sinds kort deze penispomp aangeschaft. Het helpt bij mij echt en het heeft mij 17,95 gekost. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  http://www.shop-sex.nl/producten/penis_trainer_2861.html


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.