Ik zie ze wel zitten

Lieve Daisy,

Enige tijd geleden ben ik een lieve meid tegen gekomen waar ik direct mijn hart aan heb verloren. Zij liet mij geloven dat het wederzijds was door steeds kleine hints los te laten, maar ik ben er helaas achter gekomen dat het waarschijnlijk helemaal niet zo was.

In een gesprekje dat ik met haar over de telefoon heb gehad heeft zij mij verteld dat zij hetero is en een vriend heeft. Maar nu is zit ik met een probleempje…

Ik kan haar niet los laten en blijf verliefd op haar, vooral omdat iets in mij zegt dat zij niet helemaal hetero is en dat al die knipoogjes en starende blikken naar mij toe niet zomaar zijn geweest. Tegen mij is ooit in ieder geval duidelijk verteld dat zij lesbisch is. Maar dat heb is iets wat ik haar nooit zelf heb horen zeggen. Maar ook het feit dat ik haar altijd alleen zie doet mij twijfelen aan haar verhaal. Zit dit allemaal tussen mijn oren of kan er iets van waar zijn? Ik weet niet meer wat ik nu moet doen. Moet ik volhouden met hopen en denken dat het ooit toch wat zou kunnen worden tussen ons of moet ik haar dan toch echt laten gaan? Ik zou het enorm waarderen als je mij hier een beetje mee verder kunt helpen..

Hopend op een reactie,
Nicole

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Nicole,

Het is best mogelijk dat zij iets voor jou voelt, maar dat zij nog niet zo ver is als jij om de stap te zetten. Het kan natuurlijk ook dat zij gewoon hetero is en dat jij die ´kleine hinten´ van haar als signalen opneemt.

Wie zal het zeggen? Waarom proberen we niet eens om bij haar een reactie uit te lokken? Als ik in jouw plaats zou zijn, zou ik het allemaal eventjes laten liggen. Laat bijvoorbeeld twee weken niets van je horen of praat enkel met haar als het echt noodzakelijk is.

Als ze na een tijdje vraagt waarom je niets meer van je laat horen, kan je zeggen dat je druk bezig bent om iemand te vinden die bij je past als relatie (terwijl je dat niet doet). Als ze iets voor je voelt, zal ze hier zeker op reageren. Reageert ze evenwel positief en moedigt ze je aan, dan is dit een teken aan de wand dat zij geen zulke gevoelens voor je heeft. Probeer dan een relatie met haar uit je hoofd de zetten en probeer langzaam opnieuw om met iemand anders een relatie op te bouwen. Reageert ze na jouw twee weken stilte in het geheel niet, probeer haar dan te vergeten.

Ik wens je veel sterkte en succes!

Liefs,
Daisy Soleil

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.