Ik wil meerdere keren klaarkomen

Dag Daisy,

Ik kan nogal redelijk genieten van masturberen. Maar ik heb problemen met meerdere keren klaarkomen. Meestal na de eerste keer klaarkomen lukt het mij niet om nog verder te doen tot aan de tweede keer of een derde keer.

Is er een manier om dit te verhelpen?

Wyatt

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Wyatt,

De meest ultieme lust is toch wel het orgasme. Maar weinig mensen weten is dat mannen ook meervoudige orgasmen kunnen krijgen.

Om als multi-orgastische man door het leven te gaan, moet je enige elementaire dingen weten over je lichaam. Het belangrijkste is het feit dat een orgasme en een ejaculatie niet hetzelfde zijn. Orgasme en ejaculatie vinden binnen enkele seconden na elkaar plaats, toch zijn het twee totaal verschillende dingen.

Een orgasme is een feest voor het gevoel, en een van de meest intense momenten van het menszijn. Bijna iedereen heeft wel eens een orgasme gehad, of misschien wel enkele duizenden. En dan weet je ook exact wat we bedoelen met ´een feest voor het gevoel´.

Maar een orgasme kan ook plaatsvinden zonder het lozen van zaad. Een ejaculatie is een (aangename) spierkramp die plaatsvindt in ons onderlichaam met als resultaat het lozen van sperma. Meer dan waarschijnlijk heb je zelf op bepaalde momenten in je leven al meervoudige orgasmen gehad. De meeste mannen ervaren ze voordat ze de puberteit bereiken.

De meeste mannen produceren pas sperma wanneer ze in hun puberteit komen, maar de meeste mannen masturberen al voor het bereiken van deze leeftijd. Gedurende deze periodes krijgen ze, zoals veel mannen zich misschien kunnen herinneren, orgasmen zonder te ejaculeren. Sommige mannen zijn in staat hun ejaculatie tegen te houden, terwijl ze orgastische contracties voelen. Bijvoorbeeld door op het moment dat ze hun orgasme voelen opkomen even te stoppen met bewegen, totdat het is weggeëbt.

Dergelijke orgasmen lijken niet te worden gevolgd door een verlies van de erectie, waardoor deze mannen meervoudige orgasmen kunnen krijgen. Bij een onderzoek was het gemiddelde aantal orgasmen van een multi-orgastische man vier. Sommigen hadden er in elk geval twee, en één had er maar liefst zestien!

Multi-orgasmen beginnen als alle andere orgasmen: je begint met opgewonden te raken tot je op het punt staat zaad te lozen. Vlak daarvoor voel je een reeks trillingen in je penis die zo´n vier seconden duren. Dit worden de orgasmen van de contractiefase genoemd. Als je leert te stoppen net voor het ´te laat´ is, kunnen ze net zo intens worden als de zaadlozende orgasmen die je gewend bent.

Dus laat dat ouderwetse idee van ´je bent klaar als je klaargekomen bent´ nu maar even zitten en sta open voor meer!

Liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.