Ik wil meer met mijn seksvriendje

Liefste Daisy,

Het is nu al een paar maanden dat ik regelmatig het bed deel met dezelfde gast. Hij is zeer leuk om samen mee te zijn, hij is zeer goed in bed, maar telkens we klaar zijn, gaan we weer onze eigen wegen. We blijven wel contact houden wanneer we elkaar niet zien, maar we hebben beiden heel andere levens. Buiten het bed delen we eigenlijk niets met elkaar. Hij zegt dat hij me echt graag heeft maar hij wil niets overhaasten. Hoe kan ik ervoor zorgen dat we samen meer tijd doorbrengen zonder dat ik wanhopig overkom?

groetjes,
Leslie

het-antwoord-van-daisy-soleil

Liefste Leslie,

Het klinkt alsof jij te maken hebt met het klassieke geval van de niet-te-binden homo. Panikeer echter niet, er bestaat wel degelijk een manier om hem aan je te binden.

Je moet het wel uiterst voorzichtig aanpakken. De niet-te-binden homo deelt zijn gevoelens op zijn eigen manier, niet zoals anderen dat zouden willen. Je hart uitstorten bij hem zal hij beschouwen als een manier om verbonden te geraken en dat is zijn grootste angst. Romantische zieltjes zoals jij die over de toekomst dromen zijn vaak slachtoffers van charme van de niet-te-binden homo. Hij houdt zich echter niet bezig met het verleden of met de toekomst: voor hem telt enkel het heden.

Wat betekent dat nu voor jou? Na maanden van samen het bed gedeeld te hebben, durf je over de toekomst nadenken: naar elkaar toegroeien, gevoelens delen met elkaar. De niet-te-binden homo denkt enkel na over hoe fijn het is om nu met jou samen te zijn wanneer jullie effectief samen zijn.

Je kan hem echter binden aan je, door hem op zijn eigen niveau te verslaan. Romantische zielen zullen het even moeilijk hebben, maar denk aan de beloning die je staat te wachten: een toekomst met je geliefde! Eerst en vooral: zeg hem dat je bezet bent wanneer hij jou contacteert om af te spreken. Hij zal nog meer zijn best doen om jou te kunnen zien, maar bijt op je tanden en hou afstand tot je hij geleerd heeft dat het in een relatie niet enkel van jouw kant kan komen. Als hij iets met jou wil doen, moet hij ook bereid zijn om er iets voor te doen.

Als hij blijft weigeren om iets meer dan zijn lichaamssappen te delen met jou, geef hem dan een koekje van zijn eigen deeg en probeer je eigen gevoelens voor jou te houden. Hij zal zich zo ongemakkelijk voelen dat hij uit zichzelf over zijn gevoelens zal beginnen praten. Als dat niet werkt, kan je hem rustig vertellen dat je emotioneel meer van hem verwacht.

Werkt dat ook niet? Dan kan je misschien beter uitkijken naar iemand anders.

Veel liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 28 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.