Ik kom snel klaar

Hoi Daisy,

Ik ben een jongen van 24 jaar en ik heb een probleempje. Ik kom namelijk heel snel klaar als ik met mijn vriend aan het vrijen ben. Ik heb al van alles geprobeerd maar ik word er een beetje moedeloos van. Is er geen zalfje dat je op je eikel kan smeren zodat deze een beetje verdoofd wordt en je minder snel klaarkomt? Of misschien een pil die er voor zorgt dat je eikel verdoofd raakt? Zo ja, waar kan je dat dan kopen of krijgen?

Alvast bedankt,

Jongen

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Jongen,

Jij kampt naar alle waarschijnlijkheid een voortijdige zaadlozing. Tijdens een vrijpartij kan dit storend zijn: je kunt dan het gevoel krijgen dat je faalt.

Er zijn verschillende manieren waarop je het orgasme kunt uitstellen:

1. De knijptechniek.
Dit moet je doen net vóórdat je een orgasme krijgt. Je legt je hand om je penis en duwt met je duim 5 seconden op je eikel. Je partner knijpt ook 5 seconden tegelijkertijd aan de voorkant en achterkant van je penis.

2. De stop/start methode.
Deze methode leer je tijdens het masturberen. Net voor je klaarkomt stop je met masturberen. Masturbeer pas verder als je opwinding is gezakt. Doe dit een kwartier. Kom pas daarna tot orgasme. Als dit lukt, pas de methode toe bij je partner. Zodra je klaar dreigt te komen, stop je met bewegen of doe iets anders.

3. Het spannen of ontspannen van je bilspieren.
Bij iedereen werkt dit anders. Je moet zelf ontdekken wat bij jou het beste werkt.

4. Het omlaag trekken van je ballen.
Met duim en wijsvinger maak je een rondje om de bovenkant van je balzak. Voordat je klaarkomt, trek je de ballen even naar beneden. Als je tot orgasme komt, trekken de ballen namelijk naar het lichaam toe. Door ze naar beneden te trekken, stel j het orgasme uit. Je partner kan dit ook doen.

5. Het Performa-condoom.
Bij het neuken kun je een speciaal condoom gebruiken van Durex: ´Performa´. Hierin zit een middel dat de penis tijdelijk een beetje verdooft, waardoor je minder snel klaarkomt.

In ernstige gevallen, waarbij deze methoden niet werken, kan een arts een middel voorschrijven.

Veel liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags : ,

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.