Ik heb schrik om alleen te blijven

Hoi Daisy,

Bij deze vraag ik je om eens te kijken of er wat in mijn toekomst zit. Ik ben een gehuwde man van 41, sinds 28 januari 2005 geout. Ik had vanaf eind oktober 2002 een relatie met een andere gehuwde man, deze is geout sinds februari 2004. Mijn relatie heeft dus zo´n 2,5 jaar geduurd. Maar 7 weken na mijn outing heeft mijn nu ex-vriend gebroken met de relatie. Even dit nog meegeven: hij was bij de eerste kennismaking ´verliefd op eerste gezicht´ en ik niet, bij mij is dat gegroeid. Nu is hij terug ´verliefd op eerste gezicht´ op een andere man geworden. En daar zie ik dus een verschil: “verliefd op eerste gezicht” en verliefd worden is dus een duidelijk verschil. Iemand die verliefd wordt op eerste gezicht kan die verliefdheid ook snel verliezen en iemand die verliefd wordt heeft bij een breuk méér pijn. Da´s mijn gedacht hé! We zijn wel beste vrienden nu maar zonder een vaste relatie. Ik wou het opnieuw proberen met mijn vrouw, we hebben zelfs via een relatiebureau een praatsessie gehad, helaas moeten we nu al constateren dat we beiden niet meer verder willen omdat we anders ongelukkig worden.

Maar nu vraag ik jouw raad: ik heb enorm schrik om apart te gaan wonen, en ook om alleen te blijven. Zal ik terug een relatie met een man hebben, da´s ook een vraag die me bezig houdt, gezien ik mijn ex-vriend ´per toeval´ leerde kennen op een chat en denk ik dat ik dat geen twee keer zal meemaken. Ook qua uiterlijk, ik mag er best zijn, maar ook héél knap ben ik dus niet, innerlijk ben ik dan wel weer goed, eerlijk en zacht karakter.

Dat ik enorm lijd en geleden heb van die gebroken relatie moet ik je niet meer vertellen, maar dat ik het soms niet meer zie zitten is ook niet gelogen want ik mij gene raad. Nog dit schrijven, ik ben ´Maagd´ en mijn ex-vriend behoort tot ´Vissen´. Dat die relatie terug goed zal komen, weet ik dus dat dat niet zal zijn.

Toch had ik graag je advies gelezen.

Groeten,
Ken

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Ken,

Ik heb eerst even je karakter ontleed. Je bent emotioneel evenwichtig, kunstzinnig en je bent zeer gevoelig. Je bent geduldig, vasthoudend, vastberaden en koppig.

Helaas ben je soms onhandig en onbeholpen. Bij anderen durf je soms wel eens saai overkomen en af en toe heb je last van een matig logisch denken. Het gevolg hiervan is dat je wel eens te kampen hebt met verwardheid, chaos en een gebrek aan coördinatie. Hierdoor heb je vaak te kampen met frustraties, teleurstellingen en schroomvalligheid. Het gevolg hiervan is dan weer dat je een neiging hebt tot traagheid, futloosheid, uitstellen, luiheid en apathie.

Wat betreft de combinatie met je ex-vriend vindt hij jou veel te ongedisciplineerd. Hierbij bedenk jij dat jullie relatie moeizaam maar vruchtbaar is. Echter voor jouw ex-vriend is de kous af. Hij is volop bezig met zijn aanvaardingsproces en hij tast zijn grenzen af. Na het einde van dit jaar zal hij nooit meer hetzelfde zijn.

Tot en met augustus zal jij rusteloosheid ervaren en hunkeren naar je ex-vriend. Echter, vanaf september zal je je erbij neerleggen dat het niet meer goed komt en zal je nieuwe relaties aanknopen die veel vrijer zullen zijn. Tegen het einde van het jaar zal je definitief klaar zijn voor een nieuwe, opbouwende relatie.

Liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.