Ik heb mijn vriend bedrogen…

Beste Daisy Soleil,

Ik hou echt heel veel van mijn vriend, maar ik heb hem bedrogen met een andere gast en hij is het te weten gekomen. Hoe kan ik hem tonen dat het me echt spijt en hoe maak ik het terug goed tussen ons? Ik wil mijn misstap achter ons laten en samen met hem aan de toekomst werken. Help mij alstublieft…

Ik weet niet meer wat ik moet doen en ik wil hem niet verliezen. Ik mis hem enorm en ik heb heel veel spijt. We hadden al gepraat over een open relatie maar ik wil dat niet. Ik wil een monogame relatie met hem.

Hoe zorg ik ervoor dat hij mij vergeeft?

Mathieu

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Mathieu

Je moet eerlijk tegen hem zijn en hem vertellen dat je heel graag een monogame relatie wil. Het kan moeilijk worden zijn om terug vertrouwen te krijgen nadat je dat hebt geschonden. Wees erop voorbereid dat de kans bestaat dat hij niet in staat is om het verleden te laten rusten en jou te vergeven.

Als hij besluit om terug samen met jou te beginnen, stel ik voor dat je je uiterste best doet dat je hem verzekert over jouw gevoelens. Trouw zijn betekent discipline hebben. Jij moet zelf beslissen of jouw gevoelens voor hem sterker zijn dan je drang om met een ander het bed in te duiken.

liefs,

Daisy Soleil
xox

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 02 september 2009 - 3 reacties op dit artikel.

Tags : , , ,

3 reacties to “Ik heb mijn vriend bedrogen…”

 1. rahela 23 december 2009 at 18:01 Permalink

  Super antwoord! Je praat echt super verstandig!!!!! x rahela

 2. Steven 2 januari 2010 at 14:35 Permalink

  Klopt idd … ik heb hetzelfde meegemaakt, maar dan was ik diegene die werd bedrogen. Ook hadden wij al gepraat over een open relatie, maar hij was er altijd heel afstandelijk over. Hij zou het toch niet kunnen vertellen zei hij. Dat was wel mijn voorwaarde, dat ik ervan zou weten. Een paar maanden wist ik wel waarom hij het niet kon vertellen, het was al gebeurd.

  Maar, we zijn ondertussen nog steeds samen, en een paar maanden nadat ik het teweten was gekomen, zijn we getrouwd. Zoiets moet je samen verwerken, en vooral samen over praten! Diegene die bedrogen is moet vergeven, maar de andere moet voor een tijdje toelaten dat hij “gecontroleerd” wordt. Vertrouwen is een werkwoord!

  Het kan zelfs zijn dat je, na zo’n situatie ineens wel een open relatie aankan!

  In ieder geval, bedriegen en bedrogen zijn is niet altijd het einde van je relatie, maar je moet er beiden aan werken!

  xxx
  Steven

 3. sofie 11 maart 2010 at 01:42 Permalink

  stop er mee wand da blijven niet duren telkens als je ruzie heb kom het er van te pas jij heb me bedrogen! heb het ook gedaan dus geloof mij en denk er eens goed na waarom heb je da gedaan ! ik heb het gedaan om dak nie genoeg aandacht krijg en om dak hier toch elke avond allen zit


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.