Ik heb iets met mijn vader

Hallo,

Ik ben een jonge (van spaanse afkomst) kerel van 24. Op 11 jarige leeftijd overleed mijn moeder, op mijn 16 ontdekte ik dat mijn homo gevoelens. En ontdekte ik toevallig dat mijn vader (die toen en nog steeds vrijgezel is) eveneens van mannen hield. nooit heb ik hem daarover aangesproken. tot … tja, 2 homo´s die beiden blijkbaar van sauna houden. En ja in de stoomcabine kwam er een behaarde kerel naast me zitten en van het een kwam het ander.

Kussen, strelen en … tot het voorstel om verder te gaan en naar een prive-cabine te trekken. De stem had ik niet herkend daar hij frans-engels sprak (leuk die vermoming!!) Ik stemde in en hij nam mijn hand, toen de deur openzwaaide was het de surprise of our life!! Weken hebben we ons slecht gevoeld en nauwelijks gesproken. En nu een 6-tal weken terug ´s avonds thuis boem patat. Die fantasie van mij vader verdween niet en blijkbaar omgekeerd ook niet.

Ik heb regelmatig contact met mijn vader. De afspraak is gemaakt en dit is voor mij zo klaar als water dat als we samen zijn ik hem niet als mijn vader beschouw en omgekeerd hij me niet als zijn zoon, gewoon é kerels die van elkaar genieten.

We weten dat dit niet juist is maar sinds dit voorval is onze relatie vader-zoon in het dagelijkse leven super. Nooit hebben we zo´n interactie gehad, elkaar begrijpen en begrip voor elkaars werkituatie of om het even welk probleem. de laatste tijd is ons vrijen ook intiemer geworden, het is niet meer die drang van seks voor de seks neen ik geniet van mijn pa zijn strelingen, ik geniet als ik ´s ochtends wakker word dat hij in met kust, in mijn armen ligt, ik heb er geen probleem meer mee om elkaar te strelen in de intiemere zones.

We hebben beide het gevoel dat we elkaar anvullen maar hebben ook schrik dat we een andere partner moeilijker gaan vinden, iemand die aan onze standaard moet voldoen.
Het is de eerste maal dat ik dit iemand vertel. enkel en alleen mijn vader zijn collega trucker (en eveneens gay weet het, hij merkte het op en ei jullie hebben iets met elkaar hé). We weten ons geen raad. wat moeten we doen? Verder gaan als vader en zoon of onze minaar relatie verbergen voor de buitenwereld en genieten van elkaar?

Carlos

het-antwoord-van-daisy-soleil

Beste Carlos,

Je verhaal klinkt ongelooflijk en ik kan mij best voorstellen dat het zowel bij jou als bij anderen heel wat vragen oproept. Ten eerste heb ik mij juridisch laten informeren. Zo kan ik je vertellen dat er in ons land geen enkele wet is die een seksuele relatie tussen een vader en een zoon (of familie in het algemeen) verbiedt. Zolang de beide partijen meerderjarig zijn en er beiden mee instemmen natuurlijk. Iemand anders (een derde) kan zich wel verzetten tegen die seksuele relatie, bijvoorbeeld je moeder omdat jullie relatie een aanleiding kan zijn voor een echtscheiding. Maar uit je e-mail blijkt dat je moeder is gestorven en dat je pa sindsdien vrijgezel is. Het is dus weinig waarschijnlijk dat iemand jullie relatie kan aanvechten…

Jullie beslissen natuurlijk zelf welke kant jullie relatie uitgaat: als minnaars of als vader-zoon. Jullie worstelen zelf met deze vraag en ik vraag mij ernstig af of hetgeen jullie nu hebben wel zo gezond is. Ik hoop dat jullie een verstandige keuze maken.

Liefs,
Daisy Soleil

Met dank aan advocaat Johan Cansse uit Gent voor het juridisch advies

Vertel anderen over dit artikel :
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • E-mail this story to a friend!
 • Netvibes
 • NuJIJ
 • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 4 reacties op dit artikel.

Tags :

4 reacties to “Ik heb iets met mijn vader”

 1. JOS 6 juli 2012 at 15:18 Permalink

  Ik vind dat heerlijk zo’n verhaal. Ik heb ook altijd erg van mijn vader gehouden en niet alleen als vader, maar ook als man.Ik heb een paar maal mijn vader gepijpt in zijn slaap. Heb ook zijn sperma ingeslikt. Zou graag een relatie met hem gehad hebben, maar mijn vader heeft mij nooit aangeraakt.Zijn lul was de eerste lul dat ik in mijn mond heb genomen en nu 40 jaar later droom ik daar nog steeds van. Hij echter al 30 jaar overleden en nog verlang ik daar naar.
  Ik hou nu nog steeds van een vaderfiguur.Maar ben zelf nu een oudere man.

 2. JOS 6 juli 2012 at 15:32 Permalink

  Wie heeft dat ook meegemaakt? Of beleefd dat nu nog. HEERLIJK

 3. Paul 14 december 2012 at 11:13 Permalink

  Met veel interesse heb ik het verhaal gelezen van Carlos.
  Ikzelf heb meer dan 20 jaar een relatie gehad met mijn vader en het was zeker de fijnste ervaring die ik gehad heb. Mijn vader was een respectvolle man, steeds in hemd en das, en niet diegene om over je diepste gevoelens te praten. Ondanks dat we soms samen in de badkamer waren was er geen schroom was om elkaar naakt te zien. Vanaf mijn puberteit voelde ik me sterk tot hem aangetrokken maar durfde mijn gevoelens tegenover hem niet te tonen omdat ik schrik had van zijn reactie. Toen ik begin de 20 was, waagde ik het erop. Op een zondagmorgen toen hij nog alleen in bed lag, kroop ik bij hem (ik had enkel een T-shirt aan) in bed, legde mijn been over zijn been met mijn hoofd tegen zijn borst. Ik streelde hem op zijn lichaam en na een tijdje kwam hij klaar. We hebben er niet over gesproken, maar ik merkte nadien aan zijn lichaamshouding dat hij zich lichamelijk afsloot. In badkamer had hij steeds een slip aan, etc. terwijl ik net dacht dat het makkelijker zou geworden zijn. Ik was nu eenmaal op hem verliefd en probeerde hem soms op onverwachte momenten ‘te pakken’ wat niet steeds lukte. Tot op een dag ik hem vertelde dat ik heel veel van hem hield, ook op sexueel vlak. Hij vertelde me dat hij schrik had dat het zou uitkomen en dat hij liever had dat die momenten vooraf afgesproken zouden worden. Wanneer ik wist dat het een bepaalde dag veilig was, vroeg ik hem vooraf of hij het OK vond om “eens bij elkaar te liggen”. Ik had soms nog wel schroom om het hem te vragen maar de drang was sterk. We trokken dan naar mijn slaapkamer en omarmden en streelden mekaar. Ik was steeds opgewonden wanneer hij me uitkleedde. We vertelden elkaar wat we plezant vonden en er was heel veel tederheid en liefde. We hadden soms veel voldoening van enkel naakt bij elkaar te liggen en mekaar te strelen. Ik keek uit naar die momenten. Mijn vader wist alles van mij, en het is altijd tussen ons gebleven. Onze vader-zoon relatie was buitengewoon goed; we hadden dezelfde interesses en we begrepen mekaar zonder soms iets te zeggen.

 4. Argo 25 december 2012 at 19:22 Permalink

  Wat een heftig thema, seksuele relatie met je eigen vader. Moedig om dat ter sprake te brengen. Zelf nooit dat gevoel gehad bij mijn vader, maar wel met onze buurman die even oud was als mijn eigen vader. Ik kwam klaar als ik als jongen in bed lag en mezelf suf lag te rukken. Die buurman was zo mooi. Maar goed het was m’n vader niet, dus ik heb geen recht van spreken. Wel vind ik het zeker een boeiend onderwerp en ben benieuwd of er meer mannen zijn die ervaring of fantasie op dit gebied hebben.

  k


Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.