Ik ben vies van “mondeling” contact

Heleba,

Ik ben een twintiger en zit met het volgende probleem. Ik ben namelijk ontzettend vies van mondeling contact tijdens het vrijen. Dit houdt in dat ik niet hou van tongzoenen, pijpen … Ik hou er dan wel weer van om gepijpt te worden en te neuken… Ik vraag me af of dit iets te maken heeft met vroeger. Als kind kreeg ik niet graag kussen van familie of tijdens feestelijkheden en dronk ik nooit uit iemand anders glas. Misschien is dit wel een of andere ziekte. Of heeft het dan weer te maken dat ik me te weinig aangetrokken voel tot deze persoon?

Ik heb een goeie vriend die me wel ziet zitten en af en toe mij eens wilt verwennen maar ik voel niet hetzelfde als hij. Ik laat me dan gewoonlijk doen maar onderneem niets zelf. Als ik nu mijn droomprins (Ryan Phillippe bv.) zou tegen komen, zou ik dan alles geven of raak ik mijn probleem moeilijk kwijt en kan ik nooit iets terug geven aan mijn partner.

Voor ik de ware heb gevonden zou ik hier graag een antwoord op krijgen, begrijp je?

Stefan

het-antwoord-van-daisy-soleil

Lieve Stefan,

Er zijn personen die houden van sigaretten, anderen walgen ervan. Sommigen eten een héél bakje aardbeien met smaak op, anderen willen ze niet eens aanraken. Sommige mensen houden er niet van om aangeraakt te worden, anderen willen niets liever…

Jij houdt niet van oraal contact tijdens het vrijen. Het is mogelijk dat jij te kampen hebt met een seksuele aversie. Dit is met een fobie te vergelijken, een soort patroon van angst en vermijding van seksuele activiteiten. Een fobie is een onwillekeurige, ook in de ogen van de betrokkene hevige angst, die in geen verhouding staat tot datgene wat als bedreiging wordt gevoeld, die door de betrokkene niet is te verklaren, noch te corrigeren en die aanleiding geeft tot vermijdingsgedrag, hetgeen in het dagelijks leven tot belemmeringen leidt.

Daar je me schrijft, ga ik ervan uit dat je wenst te werken aan je aversie voor oraal contact tijdens het vrijen. Kaart dit probleem eens aan bij je huisarts. Hij of zij kan je doorverwijzen naar een bevoegde therapeut.

Liefs,
Daisy Soleil

Vertel anderen over dit artikel :
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • E-mail this story to a friend!
  • Netvibes
  • NuJIJ
  • Technorati
Geplaatst op 17 augustus 2009 - 0 reacties op dit artikel.

Tags :

Geef jouw mening

Invulvelden met een (*) zijn verplicht in te vullen.